Jakub Forgács Krimi

Kto založil POŽIARE v stredoslovenskej obci? Polícia ODHALILA páchateľa, VIDEO

Policajti zistili, že požiare boli založené úmyselne. Škoda bola vyčíslená na viac ako 110-tisíc eur .

Ilustračný obrázok k článku Kto založil POŽIARE v stredoslovenskej obci? Polícia ODHALILA páchateľa, VIDEO
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

V sobotu 25. novembra sme vás informovali o dvoch nočných požiaroch v obci Bartošova Lehôtka, (okres Žiar nad Hronom), pri ktorých zhorela hospodárska budova pri neobývanom dome a neďaleko odtiaľ horela aj strecha rodinného domu. Banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti zverejnili video zo zásahu a ďalšie podrobnosti.

V prípade požiaru rodinného domu policajti spolu s hasičmi evakuovali jeho obyvateľov. „Ďalším vyšetrovaním prípadu policajti zistili, že požiare boli založené úmyselne. V krátkom čase odhalili aj páchateľa. Tým je 79 – ročná žena z Bartošovej Lehôtky, ktorá najprv podpálila hospodársku budovu a neskôr aj rodinný dom,“ uviedli.

„Škoda, ktorá požiarom vznikla bola vyčíslená na viac ako 110-tisíc eur (20-tisíc hospodárska budova, 60-tisíc rodinný dom a 31-tisíc poškodenie na rodinnom dome v susedstve v dôsledku sálavého tepla,“ spomenuli muži zákona.

Ako dodali policajti, krajský vyšetrovateľ 79 – ročnú ženu obvinil z obzvlášť závažného zločinu všeobecného ohrozenia a prečinu poškodzovania cudzej veci.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Polícia SR - BB kraj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM