Jakub Forgács Správy

Videli ste už niečo ROZTOMILEJŠIE? V úlohe lekárov sa predstavili malí škôlkari, VIDEO

Deti sa stali malými lekármi a pacientmi, ktorí podávali injekcie, obviazali kamarátom zranenie, či pri operácii odhaľovali tajomstvá vnútorných orgánov.

Ilustračný obrázok k článku Videli ste už niečo ROZTOMILEJŠIE? V úlohe lekárov sa predstavili malí škôlkari, VIDEO
Zdroj: FNsP F. D. Roosevelta

Pani učiteľky nemocničnej materskej školy pripravili malým škôlkarom pri téme Naše telo vskutku praktické učenie sa hrou. Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici o tom informovala na sociálnej sieti, kde zároveň zverejnila video zo spomínanej výučby.

Dve triedy sa na chvíľu premenili na mini verziu operačnej sály, či ambulancie. „Deťúrence sa stali malými lekármi a pacientmi, ktorí podávali injekcie (nie ozajstné, samozrejme), obviazali kamarátom zranenie, či pri operácii odhaľovali tajomstvá vnútorných orgánov. Ako môžete vidieť vo videu, deti si to naozaj užívali,“ uviedla ďalej nemocnica.

Pláštiky, rúška, rukavice a ďalší zdravotnícky materiál na tieto neobvyklé zdravotnícke zákroky do škôlky daroval dlhoročný dodávateľ špeciálneho zdravotníckeho vybavenia, ktorého predstavitelia podľa slov nemocnice využili túto príležitosť aj na poďakovanie sa riaditeľke nemocnice Miriam Lapuníkovej za jubilejnú, 30 ročnú spoluprácu s našou nemocnicou.

Ako dodala nemocnica, išlo najmä o deti zdravotníkov, ktorí sa v tom čase starali o skutočných pacientov. Čo poviete, nie sú v prezlečení za malých „zdravoťákov“ milučkí?

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM