Jakub Forgács Krimi

Nové INFO o nehode dodávky: Ako došlo k TRAGICKEJ zrážke s kamiónom? FOTO

V dodávke bolo okrem vodiča aj šesť spolujazdkýň, pričom jedna z nich utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o nehode dodávky: Ako došlo k TRAGICKEJ zrážke s kamiónom? FOTO
3
Galéria

Obrovskou tragédiou skončila cesta domov pre opatrovateľky, ktoré sa vracali z Rakúska vo štvrtok (21.12.) krátko po 2.00 hod. ráno došlo k vážnej dopravnej nehode na ceste I/16 v smere od Zvolena do Detvy. Informovali banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti o tragickej nehode, o ktorej sme vám prvé informácie priniesli už predpoludním.

Osudný mikrospánok

„Podľa predbežných zistení z miesta nehody 37-ročný vodič dodávky pravdepodobne vplyvom mikrospánku prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky, kde sa bočne zrazil s oproti idúcim kamiónom. V dodávke bolo okrem vodiča aj šesť spolujazdkýň, pričom jedna z nich, 56-ročná žena utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla a ďalšia, 57-ročná žena, bola s ťažkými zraneniami prevezená do nemocnice,“ uviedli muži zákona.

Ako potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 56-ročná žena bola z Poltára. Ďalšiu 57-ročnú Poltárčanku po dopravnej nehode s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Hovorkyňa Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici Ružena Maťašeje uviedla, že pacientka je hospitalizovaná na neurochirurgickej klinike a jej stav je vážny.

Apel na vodičov

Na miesto nehody bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie a dopravná nehoda, ako aj všetky súvisiace okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

„Touto cestou opätovne apelujeme na vodičov, aby obzvlášť v tomto období kvôli počasiu a zvýšenej premávke na cestách, v súvislosti s blížiacimi sa sviatkami, jazdili nanajvýš opatrne. Ak cestujete dlhšie a pociťujete únavu, vždy radšej zastavte a oddýchnite si. Stres a hnanie sa do cieľa čím skôr, totiž nestojí za to, aby ste tam nedorazili vôbec,“ dodali policajti.

Zábery z miesta tragickej nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri zrážke kamióna s dodávkou zomrela opatrovateľka
3
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM