Jakub Forgács Krimi

Opatrovateľka NEPREŽILA zrážku s kamiónom: DESIVÉ svedectvo z dodávky, v ktorej sedela, FOTO

Skupina opatrovateliek sa vracala z práce v Rakúsku. Ich návrat poznačila tragická udalosť.

Ilustračný obrázok k článku Opatrovateľka NEPREŽILA zrážku s kamiónom: DESIVÉ svedectvo z dodávky, v ktorej sedela, FOTO
3
Galéria

Na hlavnom ťahu za Zvolenom v smere na Detvu došlo vo štvrtok krátko po druhej hodine ráno k tragickej nehode. Informoval o nej portál Noviny.sk podľa ktorého sa zrazil rumunský kamión s dodávkou s opatrovateľkami z Rakúska.

Desivé svedectvo

Ako uvádza portál, v aute sa nachádzalo šesť žien a šofér. „Bočný náraz do kamiónu neprežila staršia žena sediaca pri okne, ďalšiu s ťažkými zraneniami previezli do banskobystrickej nemocnice,“ píšu Noviny.sk so slovami, že ostatné ženy utrpeli len ľahšie zranenia a boli ošetrené vo zvolenskej nemocnici.

„Vracala som sa z práce z Rakúska, kde pracujem ako opatrovateľka. Ja som sa prebrala len vtedy, keď som videla, že sa rútime na kamión, a že šofér kričí a videla som lietať črepiny a som si zakryla oči a myslela si, že už je po mne,“ opísala desivú udalosť pre Noviny.sk jedna z opatrovateliek.

O nehode informovalo skoro ráno aj Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici. Na mieste zasahovali dva kusy techniky a sedem príslušníkov. Cesta bola po nehode neprejazdná.

Nové INFO z miesta tragickej zrážky nájdete TU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri zrážke kamióna s dodávkou zomrela opatrovateľka
3
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM