Jakub Forgács Rôzne

Nebuďte prekvapení, keď sa vám niekto vrhne do náručia na ulici či v práci: Bystricu opäť zaplavia objatia!

Húfy dobrovoľníkov pri príležitosti ďalšieho ročníka Hug day po roku opäť zaplnia mesto. Banskobystričanom budú priamo v uliciach zlepšovať deň netradičným a pritom tým najjednoduchším spôsobom. Obyčajným objatím.

Ilustračný obrázok k článku Nebuďte prekvapení, keď sa vám niekto vrhne do náručia na ulici či v práci: Bystricu opäť zaplavia objatia!
Zdroj: Dnes24.sk

Minulý rok, takto v júni, mladí dobrovoľníci obdarúvali objatiami nielen v banskobystrických uliciach. Nevynechali ani obchody, škôlky, úrady, dokonca prekvapili aj viceprimátorku. Podľa organizátorov aj objímačov šlo opäť o veľmi úspešný ročník. Napočítali neuveriteľných 3760 objatí!

Termín tohtoročného Hug day je už známy. Objímať sa v Banskej Bystrici bude vo štvrtok 25. júna. Presne o desiatej ráno sa opäť do ulíc vyberú dobre naladení dobrovoľníci s transparentmi s nápisom ,,Free hug“ a budú rozdávať ľuďom objatia zadarmo. Pôsobivé video z minulého roka si pozrite v našom videoarchíve.

Objímačom sa môžete stať aj vy! Organizátori podujatia hľadajú dobrovoľníkov. Pre viac info píšte na: chcemdatobjatie@gmail.com a nezabudnite uviesť svoje meno a mesto, v ktorom chcete rozdávať objatia.

Foto: ilustračné

Video plné objatí z minulého roka (2014)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM