Jakub Forgács Správy

Zavítali sme do FAN zóny EYOF-u: Vstup je ZDARMA, aké lákadlá ponúka? VIDEO a FOTO

Bystrica v týchto dňoch žije veľkým športovým sviatkom. Okrem zápolenia mladých olympionikov zo 48 krajín Európy sa však návštevníci môžu tešiť aj na bohatý sprievodný program.

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Bezplatná FAN zóna v bystrickom Parku pod Pamätníkom láka počas celého EYOF-u 2022 (od 25. do 30. júla) pestrým programom. Otvorená je nielen pre akreditovaných účastníkov podujatia, ale aj pre širokú verejnosť. Inak tomu nebolo ani v utorok, keď sme sa tam vybrali s naším fotoaparátom.

Sprievodné aktivity

Počas návštevy FAN zóny, ktorá je pre verejnosť otvorená denne od 10.00 do 22.00 hod. sa môžete tešiť na viacero rôznych atrakcií, ako aj širokú ponuku občerstvenia a nápojov. Návštevníci sa môžu odfotiť s Ohňom mieru, maskotom podujatia – banským škriatkom Bystríkom či s nadrozmernou­ husou.

Nechýbajú stanovištia športových zväzov s profesionálnymi trénermi, v rámci ktorých si môžu malí aj veľkí bezplatne vyskúšať rôzne športy. Pripravený je aj stánok Olympijského a kultúrneho vzdelávacieho programu (OCEP), kde slovenské školy prezentujú zahraničné krajiny, s ktorými počas školského roka spolupracovali. Navštíviť však môžete aj stánky rôznych turistických organizácií, kde sa dozviete viac o krásach Slovenska, vyskúšať si e-bike či horehronskú cyklodrezinu.

S pestrým programom

Utorkový program odštartoval o 14.30 hod. tancovačkou s Univerzitným folklórnym súborom Mladosť a o 15.00 hod. sa predstavilo humorné pouličné divadlo Balaton 1982. O 15.30 hod. pokračuje FAN zóna s olympionikmi a najmenší si zase prídu na svoje o 17.00 hod. na koncerte Fíha Tralala. O 20.00 hod. si budete môcť zaspievať i zatancovať so známou slovenskou kapelou IMT Smile.

Kompletný program FAN zóny až do 30. júla si môžete pozrieť TU.

Zábery z našej utorkovej návštevy FAN zóny nájdete na priloženom videu a vo fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Vo FAN zóne EYOF-u to žije každý deň
23
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM