Ivana Kováčiková Rôzne

SERIÁL: Bystrickí poslanci v detstve. Spoznáte chlapca s retro tatrovkou?

Mal päť rokov a fotenie v škôlke bolo najdôležitejšou udalosťou. Uhádnete podľa záberu z detstva, o ktorého mestského poslanca ide?

Ilustračný obrázok k článku SERIÁL: Bystrickí poslanci v detstve. Spoznáte chlapca s retro tatrovkou?
Zdroj: Dnes24.sk

Môžete ich poznať hlavne podľa aktivít, ktoré robia pre naše mesto. Poslanci mestského zastupiteľstva však tiež kedysi boli iba deťmi. Niektorí nám ukázali fotografie z čias, keď ešte neriešili problémy mesta a prezradili, ako zvykli tráviť najkrajšie roky. Podľa fotografie ste mohli spoznať zástupcu primátora Matina Turčana (SMER-SD, SDKÚ-DS, SNS), Martina Klusa (Klub nezávislých poslancov), Vladimíra Pirošíka (BBA) aj Matúša Molitorisa (SMER-SD, SDKÚ-DS, SNS). V poslednom diely sme vám predstavili kamarátky od detstva, poslankyňe Luciu Skokanovú (BBA) a Hanu Kasovú (BBA).

„Detstvo som prežil na Fončorde. Bolo veľmi krásne, plné radosti, úsmevu, kamarátstva a samozrejme, nechýbala veľká láska od rodičov. Spolu so sestrami sme navštevovali škôlku na Novej ulici, kde sme taktiež prežili chvíle, na ktoré veľmi rad spomínam. Zažili sme tam veľa zážitkov, ktoré mám doteraz v pamäti. Fotka bola robená pre rodičov ako pamiatka zo škôlky. Pre mňa toto fotenie bolo v tej chvíli najdôležitejšia udalosť na svete a strašne som sa tešil, keď som mohol fotografiu darovať svojim rodičom,“ uviedol k fotke pre spravodajský portál Bystrica 24 poslanec.

Rodený Bystričan nedávno absolvoval Bankovní institut vysoká škola v Prahe. Od roku 2001 pôsobí v súkromnej sfére. V súčasnosti je riaditeľom firmy, ktorá sa zaoberá riadením a správou zahraničných podnikateľských subjektov na Slovensku. Od roku 2010 je aktívny v komunálnej politike ako poslanec za volebný obvod Fončorda.Je podpredsedom komisie pre územný rozvoj a predsedom komisie pre školstvo a sport a predsedom dočasnej komisie pre vytvorenie novej mestskej časti Fončorda. Okrem rozvoja mestských častí sa aktívne podieľa na územnom rozvoji Bystrice, čerpajúc z vlastných skúseností.

Už istotne viete, o koho ide. Správnu odpoveď odhalíte po nahliadnutí do našej galérie. Fotografiu ďalšieho mestského poslanca, poslankyne vám prinesieme už o týždeň, vo štvrtok. Na základe indícií budete môcť znovu vyskúšať svoje šťastie a hádať, o koho ide.

Čítajte tiež:

Bystrickí pedagógovia súčasťou medzinárodného tímu. Rieši otázku mladých Európanov

FOTO: Všimli ste si? Bystrický parčík skrášľuje jedinečná maketa mesta

FOTO: Bystrickí poslanci v detstve, rozlúštenie hádanky
2
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM