Ivana Kováčiková Rôzne

SERIÁL: Bystrickí poslanci za detských čias. Spoznáte chlapca s mačkou na rukách?

Mal dva roky a v tej dobe ešte nikto netušil, aká kariéra ho čaká. Vtedy na záhrade s klasickou tatrovkou a dnes... Uhádnete podľa záberu z detstva, o ktorého mestského poslanca ide?

Ilustračný obrázok k článku SERIÁL: Bystrickí poslanci za detských čias. Spoznáte chlapca s mačkou na rukách?
Zdroj: Dnes24.sk

Môžete ich poznať z rôznych zasadnutí a hlavne podľa aktivít, ktoré robia pre naše mesto. Poslanci mestského zastupiteľstva však tiež kedysi boli iba deťmi. Niektorí nám ukázali fotografie z čias, keď ešte neriešili problémy mesta a prezradili, ako zvykli tráviť najkrajšie roky. Krátky popis, ktorý nám poskytli by mal byť pre vás prvou indíciou k vyriešeniu kvízu.

„K fotografii môžem napísať, že je z Podkonic, kde som trávil s rodičmi víkendy počas detstva. Som rád za ešte klasické detstvo v prírode s kamarátmi a so zvieratami. Opekali sme na záhrade a užívali si večerné posedenia pri ohni. Na fotke mám zhruba dva roky,“ uviedol k fotke pre spravodajský portál Bystrica 24 poslanec.

Aby sme vám viac pomohli, máme ešte jednu nápovedu. Poslanec na fotografii je rodený Bystričan a absolvent FEI STU. Od roku 2006 pôsobí v komunálnej politike ako poslanec za obvod Sásová – Rudlová. Medzi najznámejšie projekty, ktorým pomohol k realizácií patrí Sásová pre hudbu. Taktiež vytvoril ojedinelý projekt na podporu začínajúcich podnikateľov. Stál aj pri zrode Vínšpacírky – prvého festivalu vína. Nedávno podporil aj charitatívne podujatie a mohli ste ho vidieť obsluhovať na Námestí SNP. Okrem iného vedie našu kandidatúru na Europske mesto športu 2017. Od marca zastupuje najdôležitejšieho muža mesta.

Už istotne viete, o koho ide. Na uvedenej fotografii z detstva je druhý zástupca primátora mesta Banská Bystrica, Martin Turčan. Fotografiu ďalšieho mestského poslanca / poslankyne vám prinesieme už o týždeň, vo štvrtok. Na základe indícií budete môcť znovu vyskúšať svoje šťastie a hádať, o koho ide.

Čítajte tiež:

FOTO: Bystrica na ceste za prestížnym titulom. Na Radnici sa stretli Tóth, Kuzminová aj Handzuš

So začínajúcim letom nuda v Bystrici nehrozí. Prehľad TOP 10 júnových podujatí

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM