Jakub Forgács Rôzne Správy

Pes Amir sa postaral o malý ZÁZRAK: Neskutočné, čo dokázal v nemocnici, FOTO

Niekedy skutočne netreba veľa a pobyt pacienta v nemocnici môže byť omnoho príjemnejší. Dôkazom je aj príbeh zo Zvolena.

Ilustračný obrázok k článku Pes Amir sa postaral o malý ZÁZRAK: Neskutočné, čo dokázal v nemocnici, FOTO
1
Galéria
Zdroj: Nemocnica AGEL Zvolen

Nemocnica AGEL Zvolen na sociálnej sieti publikovala poďakovanie, ktoré jej zamestnancov „zahrialo pri srdci“. Na chirurgickom oddelení totiž ležal pacient Pavol, ktorého žena Blanka je autorom zverejneného textu.

„Predbežná diagnóza zasiahla nielen nás, no najmä manžela. Psychicky nezvládal túto správu, hoci sme mu celá rodina veľkou oporou,“ uviedla pani Blanka so slovami, že potom sa stal „malý zázrak“.

V nemocnici ho podľa jej slov navštívil najlepší psychoterapeut. „Jeho meno je Amir a práca, ktorú odviedol je neskutočná. Dokázal môjho manžela znovu sa naštartovať, prestal rozmýšľať nad najhoršími scenármi, no hlavne mu Amirko vyčaril po dlhšej dobe úsmev na tvári,“ pokračovala pani Blanka.

„Preto sa chcem touto cestou z celého srdca poďakovať vedeniu zvolenskej nemocnice, ako aj celému chirurgickému oddeleniu, lekárom i sestričkám, že umožnili pre pacientov tento druh terapie. Taktiež ďakujem Mirkovi Sujovi a jeho Amirkovi za podporu, ktorú dali Paľkovi, ale aj nám. Ešte raz ďakujeme,“ dodala na záver.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Toto poďakovanie nás zahrialo pri❤️ Dobrý deň. Na chirurgickom oddelení Nemocnice AGEL Zvolen, leží môj manžel Paľko....

Posted by Nemocnica AGEL Zvolen on Tuesday, January 24, 2023

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM