Krimi

Ohavný ČIN na juhu Banskobystrického kraja: Napadnutý senior utrpel ŤAŽKÉ zranenia

V súvislosti s prípadom polícia v deň útoku vo večerných hodinách obmedzila na osobnej slobode 32-ročného muža z obce Hodejov.

Ilustračný obrázok k článku Ohavný ČIN na juhu Banskobystrického kraja: Napadnutý senior utrpel ŤAŽKÉ zranenia
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu nebezpečného vyhrážania obvinila polícia 32-ročného muža, ktorý v nedeľu (5. 3.) v obci Hodejov v okrese Rimavská Sobota napadol a ťažko zranil seniora. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

„V rodinnom dome došlo za doposiaľ presne neobjasnených okolností k napadnutiu 71-ročného muža, ktorého podľa doposiaľ zistených informácií našla s ťažkými zraneniami ležať na zemi jeho družka,“ priblížila polícia. Poškodený dôchodca pri útoku utrpel zranenia, ktorých predpokladaná doba liečenia je viac ako 42 dní.

V súvislosti s prípadom polícia v deň útoku vo večerných hodinách obmedzila na osobnej slobode 32-ročného muža z obce Hodejov. „Po vykonaní dokazovania, ako aj ďalších procesných úkonov bolo 32-ročnému mužovi vznesené obvinenie,“ dodala polícia s tým, že vyšetrovateľ podal podnet na návrh vzatia obvineného do vyšetrovacej väzby.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM