Jakub Forgács Krimi

Nové INFO o vážnej nehode v Bystrici: Vodič je vo väzbe, ako dopadli zrazení chodci? FOTO

V minulosti bol už podľa slov polície mladý vodič viackrát súdne trestaný a tohto skutku sa dopustil v podmienke.

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o vážnej nehode v Bystrici: Vodič je vo väzbe, ako dopadli zrazení chodci? FOTO
20
Galéria

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici obvinil z prečinu ublíženia na zdraví 20-ročného muža, ktorý pri dopravnej nehode zrazil troch chodcov. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti. Dopravná nehoda sa stala v piatok (27.1.) o 15.00 hod. v Banskej Bystrici na ul. 29. augusta.

Naháňačka skončila nehodou

„Vodič nerešpektoval pokyn policajnej hliadky na zastavenie vozidla a pred hliadkou unikal na vozidle Škoda Fabia po ceste v protismere, pričom neprispôsobil rýchlosť jazdy a pri prejazde križovatkou narazil do vozidla Citroen, ktoré išlo po hlavnej ceste. Po náraze Fabiu odhodilo z cesty na chodník, kde sa v tom čase nachádzali traja chodci,“ uviedli muži zákona.

Ťažko zranení

„72-ročná žena utrpela povrchové zranenia nevyžadujúce hospitalizáciu, ale 74-ročný muž a 18-ročný muž utrpeli ťažké zranenia,“ spomenuli.

„Pri dokumentovaní dopravnej nehody bola dychová skúška u vodiča negatívna, ale na zistenie iných návykových látok mu bol odobratý biologický materiál. Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a na základe jeho návrhu bol obvinený, sudcom okresného súdu, vzatý do väzby. V minulosti bol už viackrát súdne trestaný a tohto skutku sa dopustil v podmienke,“ dodali policajti so slovami, že obvinený nie je ani držiteľom vodičského oprávnenia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Vážna nehoda na bystrickom Sídlisku
20
Galéria
Foto: Lukáš Mazúch
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM