Jakub Forgács Futbal

Futbalovej Dukle svitá na lepšie časy: Do druhej ligy sa nakoniec prihlási, ako vidí jej budúcnosť primátor Nosko?

Skvelé správy pre fanúšikov Dukly! Mnohí sledovali zostup banskobystrických futbalistov so sklonenými hlavami, no ešte viac ich trápila hrozba, že klub nenastúpi ani v druhej lige. Vyzerá to tak, že tá je už zažehnaná.

Ilustračný obrázok k článku Futbalovej Dukle svitá na lepšie časy: Do druhej ligy sa nakoniec prihlási, ako vidí jej budúcnosť primátor Nosko?
Zdroj: TASR

„Po dnešnom stretnutí s prezidentom Slovenského futbalového zväzu Jánom Kováčikom vás môžem ubezpečiť, že FK Dukla, ktorý je bystrickou značkou, sa prihlási do druhej ligy,“ uviedol včera na svojom facebookovom profile primátor mesta Banská Bystrica Ján Nosko.

„Ak by sa mužstvo neprihlásilo do súťaže, znamenalo by to stratu, ktorú by sme dobiehali možno aj desať rokov. S prezidentom SFZ sme sa dohodli, že nominujeme kandidáta do kontrolných orgánov ako i predstavenstva klubu. Získame tak informácie, ktoré budeme môcť vyhodnotiť a analyzovať,“ pokračoval Nosko.

„Vytvoríme biznis plán na nasledujúce obdobie a budeme hľadať aj ďalšie zdroje mimo rozpočtu mesta,“ dodal primátor so slovami, že rokovania sa ešte neskončili a v najbližších dňoch by mohli mať k dispozícii aj informácie ohľadom Štadióna SNP.

Čítajte tiež:

Pád Dukly do druhej futbalovej ligy sa rozoberal aj na mestskom zastupiteľstve!

Po páde do 2. ligy to na neho doľahlo: Bystrický tréner so stiahnutým hrdlom si nebral servítku pred ústa

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM