Jakub Forgács Správy

Choré deti v Bystrici potešil Martin Vetrák. Spevom vyvolal radosť aj dojatie, VIDEO a FOTO

Aj v nemocničnej škole môže byť veselo. Postarali sa o to spevák Martin Vetrák za klavírneho doprovodu Anny Burdovej, ktorí svojimi piesňami vyčarili úsmevy nielen na tvárach detí.

Zdroj: Facebook

Spevák Martin Vetrák sa s Aničkou Burdovou v nemocničnej škole neukázali po prvýkrát. O ich minikoncerte pre choré detičky sme už písali aj minulý rok a odvtedy sa v nemocnici ukázali niekoľkokrát. Cestu za malými pacientmi si v utorok našli opäť.

„Priniesli zas nádhernú atmosféru, krásne piesne, "vyhladkali“ hudbou detskú aj dospelácku dušu. Bolo rozprávkovo a čarovne," napísala o ich návšteve v ZŠ zriadenej pri Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou jej zástupkyňa Mária Lauková. ktorá dodala, že radosť mali aj rodičia a nechýbali ani slzičky dojatia.

Ako ďalej uviedla Lauková, koncert sa konal v rámci Týždňa detských radostí, ktorý robia vždy okolo MDD. „Neslávime len jeden deň, ale celý týždeň máme denne dopoludnia aj popoludní niečo zaujímavé: tvorivé dielne, divadielka, koncerty, stretnutie so šašom, s colníkmi, hasičmi, lesnými pedagógmi,“ vymenovala.

Zábery z koncertu v nemocničnej škole si môžete pozrieť vo videu aj v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Nemocničnými chodbami zneli piesne
7
Galéria
Foto: Mária Lauková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM