Jakub Forgács Iné športy

Bystrickí bojovníci MMA podali parádne výkony. Oliver aj Samo triumfovali v oktagone, FOTO

Ďalší parádny úspech bojovníkov z bystrického klubu Erawan Gym. V súťaži slovenskej amatérskej ligy MMA sa tešili z víťazstiev.

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí bojovníci MMA podali parádne výkony. Oliver aj Samo triumfovali v oktagone, FOTO
19
Galéria
Zdroj: Erawan Gym

V sobotu sa v bystrickom Erawan Gyme konala prvýkrát súťaž slovenskej amatérskej MMA ligy MAMMAL. V zápasoch v oktagone pod amatérskymi pravidlami MMA sa v zápasoch 3×3 minúty predstavili aj Bystričania Oliver Mudrák, (17) a Samuel Trvalec (21) z tohto klubu. Obaja úspešne.

Oliver zápasil v kategórii Junior do 67kg, kde uspel ako víťaz. Samuel zápasil vo váhe do 84 kg a takisto triumfoval.

Prvý v poradí nastúpil Oliver proti súperovi z nitrianskeho klubu Beast Gym . Nenechal nič na náhodu, najprv hodil súpera na zem, neskôr ho triafal tvrdými údermi v postoji a potom zápas preniesol opäť na zem, kde údermi vyhral z dominantnej pozície TKO (technické KO) v 1. kole.

Ako druhý nastúpil Samuel, ktorý predviedol takisto zaujímavý zápas. Súpera z klubu MMA Sabinov zachránil gong na konci prvého kola, no v druhom Samo na nič nečakal a súpera ukončil údermi na zemi. Taktiež TKO.

„Ako tréner hodnotím ich výkony na výbornú a taktiež ich chcem pochváliť za svedomitý prístup k príprave na zápas. Chalani predviedli zaujímavé zápasy a svojimi víťazstvami ukázali kvalitu MMA v našom klube. MMA sa venujeme od roku 2012, kedy tento šport nebol taký známy. V súčasnosti sa dostáva do povedomia verejnosti a je čoraz populárnejší,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 Róbert Výboštek, tréner z bystrického Erawan gymu.

Bystrickí bojovníci opäť ukázali, že majú srdcia na pravom mieste. Súčasťou podujatia bola totiž aj pomoc pre opustené zvieratká, do ktorej účastníci podujatia prispeli desiatkami eur.

V OBRAZOCH: Bystrickí bojovníci v oktagone nesklamali a tešili sa z triumfov
19
Galéria
Zdroj: Fight Portal
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM