Jakub Forgács Samospráva

Bystrica dosadila ľudí na atraktívne pozície: Títo muži budú zastupovať mesto v obchodných spoločnostiach

Noví zástupcovia mesta v orgánoch obchodných spoločností! Poslanci na rokovaní rozhodli, ktoré mená zasadnú na atraktívne pozície. Pozrite, kto sa dočkal.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica dosadila ľudí na atraktívne pozície: Títo muži budú zastupovať mesto v obchodných spoločnostiach
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Mestské zastupiteľstvo na svojom utorkovom zasadnutí schválilo zástupcov Mesta Banská Bystrica v orgánoch obchodných spoločností. Konkrétne Dušana Argaláša na funkciu predsedu Predstavenstva MBB, na základe výberového konania, ktoré sa uskutočnilo 19. januára 2016 a zúčastnilo sa ho šesť kandidátov.

Ďalej poslanci odhlasovali Juraja Džmuru na funkciu člena Predstavenstva MBB a po pozmeňovacom návrhu Milana Smäda nie pôvodne navrhovaného Jaroslava Kuracinu, ale Martina Klusa na funkciu člena Dozornej rady STEFE Banská Bystrica.

Zároveň zastupiteľstvo odporučilo Valnému zhromaždeniu MBB zvoliť Dušana Argaláša do funkcie predsedu Predstavenstva a Juraja Džmuru do funkcie člena Predstavenstva a Valnému zhromaždeniu STEFE Banská Bystrica zvoliť Martina Klusa do funkcie člena Dozornej rady.

Čítajte tiež:

Padlo rozhodnutie o termíne zápisov do bystrických škôl: Rodičia, pozrite si presný dátum a čas

Bystrickí poslanci vyhlásili nové pamätihodnosti mesta: Ktoré to sú a prečo jedna vypadla zo zoznamu?

Poslanci odklepli nové dotácie: Pozrite, koľko sa ušlo futbalistom či na nástupný bod Barborskej cesty!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM