Jakub Forgács Rôzne Správy

VIDEO: Nádhera centra Bystrice počas sviatkov. 75 sekúnd, ktoré sa oplatí vidieť

Očarujúca výzdoba v uliciach a stánky dotvárajú pravú sviatočnú atmosféru pod Urpínom. Úchvatné zábery z námestia hovoria za všetko!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Nádhera centra Bystrice počas sviatkov. 75 sekúnd, ktoré sa oplatí vidieť
7
Galéria

Centrum Bystrice v posledných dňoch priam dýcha atmosférou Vianoc. Rozostavené stánky s tradičnými dobrotami či remeselnými výrobkami lákajú domácich i cezpoľných. Nočnú krásu bystrických trhov zachytáva úchvatné video, ktoré uzrelo svetlo sveta na Štefana.

Zdroj: YouTube.com

Autormi videa Christmas in Banská Bystrica (pozn. red.: Vianoce v Banskej Bystrici) sú Bystričania Peter Hlinka a Matúš Marko, pričom o edit sa postaral práve prvý menovaný. Dielo zachytáva vianočné trhy v 75 sekundách vskutku úchvatne.

„Pri prechádzaní vianočným mestom, som dostal nápad na vytvorenie krátkeho videa ktoré by zachytávalo atmosféru vianočných trhov,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 Hlinka. Ako dodal, veľmi sa mu páčila tohtoročná výzdoba, ktorá spríjemnila celkovú atmosféru vianočných trhov v Banskej Bystrici.

Pozrite si zábery z centra Bystrice počas najkrajších sviatkov roka v priloženej fotogalérii a v spomínanom videu. Pokiaľ máte tiež zábery z nášho mesta, o ktoré by ste sa radi podelili s našimi čitateľmi, pošlite nám ich na bystrica@global24.sk!

V OBRAZOCH: Krása Vianoc v Bystrici zachytená vo videu z centra
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM