Jakub Forgács Správy

Pre ľudí v Bystrici sa chystá naozaj pekná akcia: Hand-made výrobky, pečenie a na svoje si prídu aj deti

Hoci je ešte stále iba február, vonku sa už citeľne oteplilo. Na príchod jari sa môžete pripraviť vďaka akcii, ktorá sa bude konať priamo v Banskej Bystrici. A veru, je sa na čo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Pre ľudí v Bystrici sa chystá naozaj pekná akcia: Hand-made výrobky, pečenie a na svoje si prídu aj deti
Zdroj: TASR

Veľkonočné sviatky tu máme už onedlho. Pokiaľ sa na ne a príchod jari chcete náležite nachystať, máme pre vás zaujímavý tip priamo v našom meste. A teraz nehovoríme o tradičných Veľkonočných trhoch na Námestí SNP, ktoré každoročne lákajú návštevníkov z blízkeho i ďalekého okolia.

Materské centrum Podlavice v spolupráci s Občianskou radou Podlavice-Skubín organizuje v sobotu 12. marca 2016 od 16:00 do 19:00 v Kultúrnom dome Podlavice podujatie, na ktorom to bude priam dýchať veľkonočnou atmosférou. Pôvodne sa malo konať 19. marca, ale vyskytol sa problém s termínom, tak muselo byť preložené.

V rámci programu sa môžete tešiť na predaj hand-made výrobkov z rôznych materiálov a pečiva s veľkonočnou tematikou. Ďalej to bude veľkonočné varenie a pečenie spojené s ochutnávkou. Chýbať však nebudú ani tvorivé dielne pre deti a dospelých.

Čítajte tiež:

Tradičné Veľkonočné trhy v Bystrici? Čítajte, kedy sa uskutočnia aj dôležitý termín pre predajcov!

Ak ste sa tešili na tradičné zápolenie silných koní pri Bystrici, máme zlú správu: Obľúbenú akciu nateraz zrušili, ale…

Preteky na Šachtičkách odhalili lákadlá: Diváci uvidia aj psí záprah dlhý ako kamión

Po stopách bystrických pokladov aj za kameru či mikrofón… Kam všade pod Urpínom zavedie Svetový deň sprievodcov?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM