Jakub Forgács Správy

Tradičné Veľkonočné trhy v Bystrici? Čítajte, kedy sa uskutočnia aj dôležitý termín pre predajcov!

Hoci vonku sa už citeľne oteplilo, zima sa ešte zďaleka neskončila. Už teraz je tu však možnosť, získať stánok na banskobystrických Veľkonočných trhoch. Predajcovia by sa však mali poponáhľať. Čas na podanie prihlášok sa kráti. V ktorých dňoch trhy pod Urpínom prebehnú?

Ilustračný obrázok k článku Tradičné Veľkonočné trhy v Bystrici? Čítajte, kedy sa uskutočnia aj dôležitý termín pre predajcov!
Zdroj: TASR

Obľúbené Veľkonočné trhy sa na verejnom priestranstve Námestia SNP v Banskej Bystrici uskutočnia od 15. do 22. marca 2016. Nakúpiť si tradičné dobroty či remeselné výrobky budeme môcť opäť v desiatkach stánkov. Práve záujemcovia o pridelenie predajného stánku by sa však mali poponáhľať. Čas na podanie prihlášok majú iba do 29. februára.

Záujemcovia o predaj na uvedenom trhu môžu zasielať záväzné prihlášky do 29. februára 2016 na adresy: Mestský úrad, Odbor propagácie mesta, oddelenie kultúry, Československej armády 26, 97401 Banská Bystrica, e-mail: danka.snopkova@banskabystrica.sk, eva.chmelikova@banskabystrica.sk (prihláška musí byť podpísaná + prílohy).

Požadovaný sortiment predaja zahŕňa ľudovo-umelecké výrobky, kraslice, veľkonočné maľované vajíčka, pletené korbáče, kvetinové ikebany, medovníky vlastnej výroby, pekárenské a cukrárenské výrobky, med, medovina, cukrovinky, langoše, chlebové posúchy, trdelník, oplatky, prútené výrobky, výrobky z včelieho vosku, občerstvenie.

Čítajte tiež:

Bystricu čakajú odstávky elektriny, rátajte s tým vopred: LOKALITY v meste, kde nepôjde prúd

Pomôcka, ktorú ocení každý Bystričan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM