Jakub Forgács Krimi

VÁŽNA nehoda na Horehroní: Do nemocnice previezli celú POSÁDKU auta, FOTO

Vo vozidle sa v čase nehody nachádzali okrem vodiča aj traja spolujazdci, dvaja muži vo veku 21 a 23 rokov a jedna 26-ročná žena.

Ilustračný obrázok k článku VÁŽNA nehoda na Horehroní: Do nemocnice previezli celú POSÁDKU auta, FOTO
5
Galéria

K vážnej dopravnej nehode došlo v sobotu (14.10) v katastri Podbrezovej. Banskobystrickí krajskí policajti o nehode informovali na sociálnej sieti.

Štvorica zranených

„Podľa doposiaľ zistených informácií, osobné auto Volkswagen golf šoféroval 18-ročný vodič, ktorý pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, zišiel s autom mimo cestu kde narazil do stromu,“ uviedli muži zákona.

Vo vozidle sa v čase nehody nachádzali okrem vodiča aj traja spolujazdci (dvaja muži vo veku 21 a 23 rokov a jedna 26-ročná žena). „Pri nehode utrpeli ťažké zranenia všetci traja spolujazdci, s ktorými boli z miesta nehody prevezení do nemocnice. So zraneniami z miesta nehody záchranári previezli do nemocnice aj 18-ročného vodiča, ktorý tak ako jeho posádka z vozidla, zostal hospitalizovaný v nemocnici,“ pokračovali policajti.

„Požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo. V súvislosti s nehodou bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví,“ dodali policajti so slovami, že nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri nehode na Horehroní sa zranila celá posádka auta
5
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM