Jakub Forgács Rôzne Správy

Mladému Rusovi učarovali KRÁSY Bystrice: Nikitove ZÁBERY vám vyrazia dych, VIDEO a FOTO

Nikita žije v Bystrici už niekoľko rokov. Prezradil nám nielen to, ktoré miesta pod Urpínom považuje za najkrajšie či ako vníma vojnu na Ukrajine.

Ilustračný obrázok k článku Mladému Rusovi učarovali KRÁSY Bystrice: Nikitove ZÁBERY vám vyrazia dych, VIDEO a FOTO
8
Galéria
Foto: Nikita Zavgorodnii

Nikita Zavgorodnii (28) pochádza z Krasnodarského kraja v Ruska. Do mesta pod Urpínom prišiel o študent a žije tu už tri roky. Na svojom instagramovom profile zverejňuje úchvatné zábery nielen Banskej Bystrice.

Z hobby je práca

„Banská Bystrica, tak ako celé Slovensko, upúta svojou krásou. Môj domov má podobnú prírodu, hory a podnebie, aj ja sa tu cítim ako doma,“ povedal pre spravodajský portál Dnes24.sk mladý tvorca, ktorého hobby sa postupom času zmenilo na prácu.

„Spolupracujem s rôznymi biznismi a ľuďmi, no aj tak to všetko vnímam skôr ako hobby, hlavne keď robím niečo pre seba. Vytváranie kontentu je pre mňa ako meditácia,“ vysvetlil.

Najkrajšie miesta

Ako prezradil, za najkrajšie miesto v Bystrici považuje Námestie SNP. „Bez ohľadu na ročné obdobie, vyzerá veľmi krásne, páči sa mi hlavne ten moment, keď zapadá slnko,“ vysvetlil Nikita, ktorému učarovali aj Urpín, Stará Tržnica či výhľad na Podlavice. „Ale vo všeobecnosti sú pre mňa všetky miesta krásne a na všetkom je vidno tú krásu,“ doplnil.

Viac o tom, ako Nikita vníma Banskú Bystricu či aktuálnu situáciu na Ukrajine, sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Nikita zachytáva úchvatné zábery Bystrice
8
Galéria
Foto: Nikita Zavgorodnii
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM