Yalla Habibi po šou NA NOŽE ožila: Martin nám dal nádej na ÚSPECH, ďakuje majiteľka
Televízny štáb zavítal do orientálnej reštaurácie v centre Banskej Bystrice, aby jej kuchár Martin Novák mohol pomôcť v napredovaní. Odvtedy tam majú plno od rána do večera.

Do reštaurácie Yalla Habibi sme zavítali krátko pred otvorením (o 12.30 hod.). V tom čase už v kuchyni vládol čulý ruch a prebiehali prípravy. Niet sa čomu čudovať. Do niekoľkých minút po otvorení sa reštaurácia zaplnila návštevníkmi, ktorí dovtedy už netrpezlivo postávali vonku.
Pozitívne zmeny
Ako pre spravodajský portál Dnes24.sk uviedla majiteľka Inas, natáčanie šou prebehlo ešte na jeseň, 7. – 10. októbra 2024. „Sme hrdí na to, že sme dostali túto príležitosť a sme za ňu vďační,“ povedala.
„Nemali by sme problém, ak by prišli natáčať znova,“ priznala spokojne.
„Naučili sme sa, ako si vytvoriť systém v kuchyni, keďže sme nemali predchádzajúce skúsenosti v tomto odbore,“ pokračovala so slovami, že vďaka tomu sa zlepšila rýchlosť a efektivita ich práce.
Skutočne autentické
Odvysielaný diel zožal úspech nielen u televíznych divákov, ale aj u blízkych rodiny, ktorá reštauráciu vedie.
„Všetci nám gratulovali a povedali, že to bola výnimočná a odlišná epizóda,“ spomenula Inas.
„Pretože to bolo skutočne autentické. Väčšina zákazníkov bola so svojou skúsenosťou spokojná. Jeden z nich nám dokonca povedal, že mu nevadí dlhšie čakanie, pretože vie, že dostane čerstvé a zdravé jedlo,“ prezradila majiteľka.
Plná zákazníkov
„Od otvorenia reštaurácie ráno až po zatvorenie máme neustále plno,“ poznamenala.
Mnoho zákazníkov podľa jej slov dokonca musí odísť a vrátiť sa neskôr, pretože nenájdu voľný stôl.
„Dokázali sme, že kvalita zostáva rovnaká, aj keď máme veľké množstvo zákazníkov, vždy dostanú čerstvé a chutné jedlo,“ povedala spokojná majiteľka, ktorej hlavný tím v reštaurácii stále tvorí jej rodina, no zároveň pribudli nový zamestnanci. „Aby nám pomohli obslúžiť väčší počet zákazníkov,“ doplnila.
Vďačnosť majiteliek
Hoci už s kuchárom Martinom Novákom v kontakte nie sú, majiteľky netajili svoju vďaku.
„Chceli by sme poďakovať pánovi Novákovi za to, že nám dal túto príležitosť svojou návštevou reštaurácie, za jeho cenné rady a za to, že nám dodal nádej na úspech. Taktiež ďakujeme televízii za túto príležitosť a za pozvanie do rannej relácie, kde sme mali možnosť byť súčasťou ich programu,“ spomenula.
„A najväčšia vďaka patrí našim zákazníkom za ich obrovskú podporu a za to, že dali našej reštaurácii šancu ukázať im, že jedlo môže byť zároveň zdravé aj chutné,“ dodala Inas na záver.
Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.
Ďalšie aktuálne správy
