Jakub Forgács Správy

Využívajte prioritne obchvat, vyzývajú policajti Bystričanov: VIDEO, ktoré hovorí za všetko

V rannej a poobednej špičke sa tvoria v meste rozsiahle kolóny, spojené so zdržaním. Muži zákona preto apelujú na vodičov.

Ilustračný obrázok k článku Využívajte prioritne obchvat, vyzývajú policajti Bystričanov: VIDEO, ktoré hovorí za všetko
4
Galéria

Dopravu v Banskej Bystrici už dlhšiu dobu komplikuje rekonštrukcia brehu rieky Hron, z dôvodu ktorej je uzavretý aj most medzi Kapitulskou ulicou a ulicou 9. mája.

„Z uvedeného dôvodu sa najmä v rannej a poobednej špičke tvoria v meste rozsiahle kolóny, spojené so zdržaním,“ upozornili krajskí policajti na svojej facebookovej stránke s tým, že zverejnili aj video, ktoré situáciu na cestách zachytáva (pod textom).

Polícia preto vyzvala vodičov, ktorí prechádzajú Banskou Bystricou smerom na Brezno, aby prioritne využívali obchvat, čím odľahčia už aj tak prehustenú premávku v meste, ale navyše sa tým vyhnú zdržaniu v kolónach.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Situácia na cestách pri Hrone v Bystrici
4
Galéria
KOMPLIKOVANÁ DOPRAVNÁ SITUÁCIA V BANSKEJ BYSTRICI, POUŽÍVAJTE OBCHVAT

KOMPLIKOVANÁ DOPRAVNÁ SITUÁCIA V BANSKEJ BYSTRICI, POUŽÍVAJTE OBCHVAT Dopravu v Banskej Bystrici už dlhšiu dobu komplikuje rekonštrukcia brehu rieky Hron, z dôvodu ktorej je uzavretý aj most medzi Kapitulskou ulicou a ulicou 9. mája. Z uvedeného dôvodu sa najmä v rannej a poobednej špičke tvoria v meste rozsiahle kolóny, spojené so zdržaním. Vyzývame preto vodičov, ktorí prechádzajú Banskou Bystricou smerom na Brezno, aby prioritne využívali obchvat, čím odľahčia už aj tak prehustenú premávku v meste, ale navyše sa tým vyhnú zdržaniu v kolónach. Prajeme vám šťastnú cestu bez zbytočného zdržania. #banskabystrica #doprava #zapchy #obmedzenia

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Sunday, September 20, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM