Jakub Forgács Správy

Výluka na trati pri Bystrici: V ktorých časoch sa treba obrniť trpezlivosťou?

Ak aj vy cestujete vlakom, pripravte sa na obmedzenia. Môže za to výluka v dôsledku rekonštrukčných prác iba pár kilometrov od Banskej Bystrice. Na čo si treba dať obzvlášť pozor?

Ilustračný obrázok k článku Výluka na trati pri Bystrici: V ktorých časoch sa treba obrniť trpezlivosťou?
Zdroj: TASR

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú od utorka (19.4.) vykonávať opravu a údržbu železničného zvršku a tiež úpravu dilatačných chýb v úseku železničnej trate Banská Bystrica-Kostiviarska a Kostiviarska-Uľanka. Pre cestujúcich je zabezpečená náhradná autobusová doprava. Informovala o tom hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

Ako uviedla, výlukové práce budú ŽSR realizovať v úseku Banská Bystrica–Kostiviarska do 22. apríla v čase od 09:45 do 12:15 a v úseku Kostiviarska-Uľanka takisto do 22. apríla v čase od 9:50 do 12:10.

„ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku rekonštrukčných prác. Zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach,“ dodala hovorkyňa.

Čítajte tiež:

SERIÁL: Najbizarnejšie križovatky v Bystrici. Aké riziká vás čakajú na Námestí Slobody?

Zháňate si prácu a zatiaľ neúspešne? Bystrické školy hľadajú ľudí na voľné miesta

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM