Jakub Forgács Správy

VIDEO: Jama pri mestskom úrade sa opäť odhalila. Nový plot potešil vodičov

Stavenisko, ktoré leží v žalúdku mnohým Bystričanom, zmenilo imidž. Starý plot nahradil priehľadný, vďaka ktorému sa zlepšila situácia na problematickej križovatke pri Námestí Slobody. Opäť sa však v plnej "paráde" ukázal aj strašiak, špatiaci naše mesto. Ako aktuálne vyzerá?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Jama pri mestskom úrade sa opäť odhalila. Nový plot potešil vodičov
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Križovatka pri Námestí Slobody je opäť sprehľadnená. Majiteľ rozostavaného objektu pri mestskom úrade, spoločnosť VAV invest, vyšiel vodičom a mestu v ústrety a oplotenie nahradil priehľadným. Mnohým Bystričanom, pravidelne prechádzajúcim okolo tohto miesta, vďaka zmene padol veľký kameň zo srdca.

„Konečne im došlo, že plot, ktorý bol okolo "krátera“ predtým, nie je najlepším riešením. Ako vodič som nemal vôbec šancu vidieť autá, prichádzajúce spoza plota," potešil tento krok Bystričana Mariána (23). Zároveň však dodal, že zo spomínaného miesta nie je vôbec nadšený.

Podobný názor má aj Zuzana z Uhliska. „Jeden problém sa vďaka novému plotu odstránil, druhý však zostáva. Verím, že jama čoskoro zmizne. Je mi už fakt jedno, čo na tomto mieste vyrastie, všetko bude lepšie,“ dodala Zuzana (30).

Boli sme sa pozrieť aj priamo na mieste, aby sme vám priniesli zábery, ako v súčasnosti vyzerá neobľúbená jama pri mestskom úrade. Nájdete ich v našej foto a videogalérii!

Čítajte tiež:

Kráter na Námestí Slobody čaká progres. Majiteľ sľúbil, že so staveniskom pohne

SERIÁL: Najbizarnejšie križovatky v Bystrici. Aké riziká vás čakajú na Námestí Slobody?

FOTO: Jama pri mestskom úrade sa dočkala nového plota
10
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
VIDEO: Jama pri mestskom úrade sa dočkala nového plota
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM