Jakub Forgács Správy

V Bystrici vládne napriek koronavírusu čulý ruch: Škôlkari sa vrátia do nového

Napriek mimoriadnej situácii sa v našom meste nezastavil ani čulý stavebný ruch. Tento čas využíva mesto na to, aby sa dokončili rozbehnuté stavebné práce na materských školách.

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici vládne napriek koronavírusu čulý ruch: Škôlkari sa vrátia do nového
4
Galéria

Po rozšírení kapacít Materskej školy Karpatská, dodávateľ stavebných prác aktuálne intenzívne pracuje na ďalších pavilónoch. Informovala o tom hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

„Ide o búracie práce, inštaláciu elektrických rozvodov, zatepľovanie či výmenu okien. Stavbári pokračujú v plnom tempe aj v MŠ na Strážovskej ulici,“ povedala Marhefková.

„Keďže malí Banskobystričania musia byť počas mimoriadnej situácie doma, využívame toto obdobie naplno. Stavebné práce pokračujú vo všetkých nedokončených pavilónoch. Jedna budova je už zateplená, v interiéri je zhotovená nová elektroinštalácia a povrchy sú pripravené na kladenie podláh a maľovanie. Ostatné pavilóny majú vymenené okná a v súčasnosti sa zatepľujú. Zároveň sa  inštalujú elektrické rozvody v hospodárskej časti i v kuchyni,“ hovorí po dnešnom kontrolnom dni primátor Ján Nosko.

V OBRAZOCH: Bystrických škôlkarov čakajú vynovené priestory
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM