Rôzne Správy

V Bystrici sa stretnú mimovládky. Preberú odmeňovanie dobrovoľníkov špeciálnou kartou

Neziskové mimovládne organizácie spod Urpína čaká veľké stretnutie. A dôvod? Zmapovanie potenciálu a možností na spoluprácu. No k slovu sa dostane aj dobrovoľníctvo!

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici sa stretnú mimovládky. Preberú odmeňovanie dobrovoľníkov špeciálnou kartou
12
Galéria

V meste sa chystá špeciálne stretnutie. Rada primátora mesta pre mimovládne neziskové organizácie pozýva banskobystrické organizácie v poradí už na šieste fórum mimovládnych neziskových organizácií mesta Banská Bystrica, ktoré sa uskutoční 22. septembra 2016.

Cieľom fóra je vyhodnotiť plnenie priorít a úloh Rady od jej zvolenia v septembri 2015 a predstaviť nové zámery spolupráce zástupcov mesta Banská Bystrica s mimovládnymi neziskovými organizáciami (MNO). Súčasťou fóra je aj prezentácia odmeňovania dobrovoľníkov a koordinátorov dobrovoľníkov prostredníctvom Dobrokarty a možnosti daňovej asignácie – ako získať 3 % namiesto 2 %. Fórum sa uskutoční od 15:30 do 17:30 v Cikkerovej sieni Radnice na Námestí SNP v Banskej Bystrici.

Po ukončení Fóra bude prebiehať od 17:45 do 18:45 v Záhrade CNK neformálne stretnutie mimovládnych neziskových organizácií. Cieľom tohto neformálneho stretnutia je zmapovanie potenciálu banskobystrických MNO, sieťovanie a zistenie možností spolupráce pri písaní spoločných projektov.

Podujatia sú určené pre zástupcov a zástupkyne MNO, primátora mesta,poslancov a poslankyne mesta Banská Bystrica, pracovníkov a pracovníčky mesta Banská Bystrica, dobrovoľníkov a dobrovoľníčky, aktívnych občanov a občianky.Účasť na podujatiach je bezplatná.

Čítajte tiež:

FOTO: Netradičný piknik v Bystrici. Desiatky dobrovoľníkov v akcii pred bývalým kinom

Prírodný chodník aj paletové lavičky. Bystrické Sídlisko čaká veľké skrášľovanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM