Krimi

Nešťastie na bystrickom obchvate: Chodca zrazilo auto! FOTO

Muži zákona upozorňujú, že chodci v týchto úsekoch nemajú čo robiť.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie na bystrickom obchvate: Chodca zrazilo auto! FOTO
7
Galéria

V stredu v nočných hodinách došlo na diaľnici R1, v smere Banská Bystrica – Brezno, k dopravnej nehode, kde bol zrazený chodec prechádzajúcim au­tom.

Ku kolízii došlo v ľavom jazdnom pruhu počas toho, ako chodec prechádzal cez diaľnicu napriek tomu, že to má ako účastník cestnej premávky na diaľnici zakázané,“ informujú policajti na sociálnej sieti.

Prípadov je viac

Podobný prípad sa stal aj na diaľnici v smere zo Zvolena na Banskú Bystricu, začiatkom tohto týždňa. Rovnako aj v tomto prípade došlo ku kolízii medzi autom a chodcom prebiehajúcim cez diaľnicu.

Polícia prijala okamžite, už po predchádzajúcej udalosti, opatrenia a zvýšila hliadkovú činnosť na diaľnici R1 prechádzajúcej cez mesto Banská Bystrica, ako aj na obchvate mesta!

Chodci, zbytočne neriskujte a nehazardujte so svojím životom! Cez cestu prechádzajte len na miestach na to určených! Myslite na to, že v prípade zrážky s autom, prechádzajúcim po diaľnici vo vyšších rýchlostiach, sa výrazne znižuje pravdepodobnosť, že vyviaznete bez vážnych zranení. Život a zdravie máme len jedno,“ dodávajú muži zákona na záver.

Dôležité správy z Banskej Bystrice:

V OBRAZOCH: Nešťastie na R1, chodca zrazilo auto
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM