Jakub Forgács Správy

Takto Bystrica vítala prezidenta: Na Andreja Kisku čakali podania rúk aj tľapnutia od detí! VIDEO

Mesto Banská Bystrica zažilo počas utorka návštevu na najvyššej úrovni. Pod Urpín si to namieril prezident Andrej Kiska. Prišli sa na neho pozrieť aj viacerí zvedaví obyvatelia. Dokonca aj tí najmenší.

Ilustračný obrázok k článku Takto Bystrica vítala prezidenta: Na Andreja Kisku čakali podania rúk aj tľapnutia od detí! VIDEO
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Do Banskej Bystrice zavítal prezident Andrej Kiska. Vedenie mesta na čele s primátorom Jánom Noskom ho privítalo v priestoroch radnice na Námestí SNP. Od rána sa pred ňou zhromažďovalo viacero zvedavcov, ktorí čakali na príchod prezidenta, ktorý dorazil tesne po 9:30.

Andrejovi Kiskovi sa dostalo vrúcneho privítania od Bystričanov a desiatok detí, ktoré si s ním podávali ruky a tľapli. Prezident s niektorými prehodil aj pár slov. „Tú ruku si už nikdy neumyjem,“ kričal chlapec po tľapnutí si s prezidentom. :)

Po vrelom privítaní už čakalo na prezidenta neformálne rokovanie s vedením Banskej Bystrice. To prebiehalo za zatvorenými dverami banskobystrickej radnice. Po rokovaní sa Kiska presunie na Ekonomickú fakultu Univerzity Mateja Bela, kde sa stretne s vedením univerzity a bude duskutovať so študentmi a navštívi aj spoločnosti Alfa Bio a Banskobystrický pivovar.

Ešte počas dneška vám prinesieme ďalšie informácie o návšteve prezidenta Andreja Kisku pod Urpínom!

V Bystrici sme privítali prezidenta Andreja Kisku
9
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
V Bystrici sme privítali prezidenta Andreja Kisku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM