Jakub Forgács Správy

Bystrica zažije návštevu na najvyššej úrovni: Do mesta zavíta prezident Andrej Kiska

V utorok bude pod Urpínom rušno. Naše mesto poctí svojou návštevou prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska. Čo všetko plánuje hlava štátu počas návštevy Banskej Bystrice?

Ilustračný obrázok k článku Bystrica zažije návštevu na najvyššej úrovni: Do mesta zavíta prezident Andrej Kiska
Zdroj: TASR

Do Banskej Bystrice zavíta návšteva na najvyššej úrovni. Do mesta pod Urpínom totiž mieri hlava štátu. Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska navštívi Banskú Bystricu už onedlho – v utorok 5. mája. My sme boli zvedaví na jeho program.

Ako informovala hovorkyňa primátora Zdenka Sekerešová, program sa začína o 9:30 v banskobystrickej radnici, kde sa prezident stretne s predstaviteľmi mesta. „O 11:00 navštívi Ekonomickú fakultu Univerzity Mateja Bela, kde ho čaká stretnutie s vedením univerzity a diskusia so študentmi,“ uviedla hovorkyňa.

O 13:30 podľa Sekerešovej navštívi prezident Kiska spoločnosť Alfa Bio a o 14:15 Banskobystrický pivovar, kde sa stretne s vedeniami firiem a nevynechá ani prehliadku výroby. Návšteva prezidenta sa končí na mliečnej farme Braunvieh v Slovenskej Ľupči prehliadkou farmy a stretnutím s majiteľmi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM