Jakub Forgács Krimi

Spôsobil nehodu a ušiel. Čo sa podľa polície odohralo pri Bystrici? FOTO

Polícia prosí svedkov dopravnej nehody pri Slovenskej Ľupči, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré pomôžu vypátrať neznáme vozidlo a jeho vodiča.

Ilustračný obrázok k článku Spôsobil nehodu a ušiel. Čo sa podľa polície odohralo pri Bystrici? FOTO
4
Galéria

Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v piatok (8.5.) o 16:53. Na svojej facebookovej stránke o tom informujú krajskí policajti.

„K nehode došlo tak, že vodič osobného auta jazdiaci po ceste tretej triedy v smere do obce Slovenská Ľupča, pri predbiehaní auta pred ním, vošiel do dráhy motocyklu Suzuki, ktorý išiel oproti,“ píšu muži zákona.

„Vodič motocykla, aby predišiel nárazu, zišiel mimo cesty v pravo, kde sa prevrátil. Pri páde sa vodič motocykla nezranil, ale poškodil si motorku,“ uviedli policajti s tým, že neznámy vodič nezisteného auta z miesta nehody odišiel smerom na Istebník. Podľa slov polície by mohlo ísť o auto Mazda tmavej farby.

Polícia prosí svedkov tejto dopravnej nehody, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré pomôžu vypátrať neznáme vozidlo a jeho vodiča a pomôcť objasniť okolnosti tejto dopravnej nehody. Svedkovia sa môžu ozvať na linku tiesňového volania č. 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, alebo prostredníctvom facebookovej stránky.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii!

OBRAZOM: Neznámy vodič neďaleko Bystrice spôsobil nehodu, polícia hľadá svedkov
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM