Jakub Forgács Správy

Slová vďaky od riaditeľky bystrickej nemocnice: Takto sa prihovorila ľuďom

Miriam Lapuníková uspela vo výberovom konaní na post riaditeľky Rooseveltovej nemocnice. Aká bola jej reakcia na sociálnej sieti?

Ilustračný obrázok k článku Slová vďaky od riaditeľky bystrickej nemocnice: Takto sa prihovorila ľuďom
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Fakultnú nemocnicu s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici aj naďalej povedie Ing. Miriam Lapuníková, MBA. Vyplynulo to z výsledkov výberového konania, ktoré zverejnilo Ministerstvo zdravotníctva SR ešte v stredu. Na túto správu ešte v ten deň pozítvne zareagoval aj bystrický primátor Ján Nosko.

Svoju radosť však netají ani samotná Lapuníková, ktorá sa prostredníctvom facebookovej stránky nemocnice poďakovala kolegom aj priateľom.

Reakcia v plnom znení

Vážené kolegyne, vážení kolegovia, drahí priatelia,

chcela by som sa Vám touto cestou úprimne poďakovať za silnú podporu a to množstvo energie, ktoré ste mi venovali pri Vašej neľahkej, každodennej práci, kým som sa pripravovala na výberové konanie. Snažila som sa pripraviť s plnou zodpovednosťou. Vďaka Vám a vďaka Rooseveltovej nemocnici, ktorá mi umožnila získať také praktické vzdelanie a skúsenosti aké mám, sa mi podarilo uspieť vo výberovom konaní.

Uchádzači, ktorí sa ho spolu so mnou zúčastnili, sú veľmi erudovaní, boli a sú veľkým prínosom pri mojej práci a osobne si ich vážim. Verím, že aj do budúcna bude moja spolupráca s nimi tak prínosná ako doposiaľ. Ešte raz všetkým ďakujem. Ak dovolíte, zároveň by som chcela jedným dychom dodať, že v tomto okamihu intenzívne vnímam zodpovednosť, ktorá mne a teda aj nám všetkým, padla na plecia. Našou spoločnou výzvou je „víťazný projekt“ rozmeniť na drobné a urobiť všetko preto, aby bolo možné ho reálne aj zhmotniť pretože: „podľa mňa jedinou dlhodobou stratégiou rozvoja nemocnice, ktorá je finančne udržateľná a neovplyvní rozsah a kvalitu zdravotnej starostlivosti, je cesta zvyšovania efektívnosti procesov“.

Vážené kolegyne, Vážení kolegovia, drahí priatelia preto: „Hor sa do práce“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM