Jakub Forgács Rôzne Správy

SERIÁL: Najkrajšie výhľady na Bystricu. Z Graniara uvidíte mesto ako na dlani

Bystrica je krásna. Očarí nielen historickým centrom, ale aj prírodou, ktorou je obklopená. Úchvatná je však aj z výšky.

Ilustračný obrázok k článku SERIÁL: Najkrajšie výhľady na Bystricu. Z Graniara uvidíte mesto ako na dlani
15
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Letné počasie láka ľudí aj viac do prírody. Bystričania si veru majú z čoho vyberať, veď okolie nášho mesta je plné krás. Kochať sa z neďalekých kopcov môžete aj priamo naším mestom. Odkiaľ sú podľa našej redakcie výhľady najkrajšie? Minulý týždeň sme vám ukázali výhľady z Malachovských skaliek, týždeň predtým zo zo Suchého vrchu a v prvej časti nášho seriálu ste sa kochali Bystricou z Panského dielu. Teraz si môžete pozrieť jeho štvrtú časť!

Aby ste mali krásny výhľad na naše mesto, nemusíte vôbec odísť z Bystrice. Čakať vás síce bude niekoľko desiatok schodov, ale ak vydržíte, rozhodne to stojí za to. Takmer celú Bystricu môžete obdivovať z Graniara, ak vyjdete na pole vedľa rodinných domov.

Bystrica je z tohto miesta očarujúca obzvlášť v noci, keď sa môžete kochať panorámou svietiacich domov. My sme sa sem však vybrali cez deň a výhľad na mesto pod Urpínom bol aj tak nádherný. Veď posúďte sami!

Správu o ďalšom krásnom výhľade na Bystricu vám prinesieme už o týždeň. Zatiaľ si pozrite zábery nafotené z Graniara, v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Bystrica z výšky Graniara
15
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM