Jakub Forgács Rôzne Správy

SERIÁL: Najkrajšie výhľady na Bystricu. Perla Horehronia z výšky Panského dielu

Bystrica je krásna. Očarí nielen historickým centrom, ale aj prírodou, ktorou je obklopená. Úchvatná je však aj z výšky.

Ilustračný obrázok k článku SERIÁL: Najkrajšie výhľady na Bystricu. Perla Horehronia z výšky Panského dielu
26
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Letné počasie láka ľudí aj viac do prírody. Bystričania si veru majú z čoho vyberať, veď okolie nášho mesta je plné krás. Kochať sa z neďalekých kopcov môžete aj priamo naším mestom. Odkiaľ sú podľa našej redakcie výhľady najkrajšie? Prinášame vám prvý diel z nášho seriálu!

Ak máte čas na dlhšiu túru alebo nemáte problém, previezť sa aj autom, určite sa oplatí navštíviť Panský diel. Tento kopec v Starohorských vrchoch nad Špaňou Dolinou a Šachtičkami, je známy lyžiarskymi vlekmi, ale i lokálnymi vysielačmi rozhlasových staníc pre Banskú Bystricu.

Z vrcholu je nádherný výhľad na Zvolenskú kotlinu, Horehronie a obzvlášť na naše mesto. Treba však vychytať dobré počasie, aby ste si pohľad z neho skutočne užili a neprekvapila vás hmla či oblaky. Počas letných dní to však vôbec nebude problém.

Správu o ďalšom krásnom výhľade na Bystricu vám prinesieme už o týždeň. Zatiaľ si pozrite zábery nafotené z Panského dielu, v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Bystrica z výšky Panského dielu
26
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM