Jaroslav Dodok Tlačové správy

Prekvapená dvojica hotelierov: Ďakujeme za podporu, máme pre vás špeciálne pozvanie!

Za odhodlanie premeniť starú ubytovňu na štýlový hotel si Juraj s Jozefom zaslúžili potlesk. Teraz sa chcú za povzbudenie fanúšikom originálne poďakovať.

Ilustračný obrázok k článku Prekvapená dvojica hotelierov: Ďakujeme za podporu, máme pre vás špeciálne pozvanie!
Zdroj: Archív Hotel Zerrenpach

Len málokedy sa naskytne príležitosť vidieť na vlastné oči to, čo dokázala vášnivá dvojica hotelierov medzi Banskou Bystricou a Breznom, na Osrblí. Na našom webe sme vám len nedávno priniesli špeciálny rozhovor s Jurajom Vlčekom a Jozefom Bullom. Nájdete v ňom unikátne fotografie starej ubytovne, ktorú prerobili na prekrásny Hotel Zerrenpach.

Ľudia nás šokovali

Keď sme článok publikovali, dvojica majiteľov sa okamžite stala stredobodom pozornosti. "Nečakali sme, že vyvolá toľko spontánnych reakcií. Ľudia nám zrazu začali posielať správy plné pochvál a uznania. Mali sme zimomriavky a tisli sa nám do očí slzy od radosti,“ hovorí Juraj Vlček.

Rozhovor s majiteľmi dosiahol za tri dni viac ako 100 000 zobrazení. "Dokázali ste niečo úžasné, pričom to nebolo vôbec jednoduché. Ubytovňu ste zmenili na nepoznanie. Nech vám vydrží vaše odhodlanie!“ napísala v komentári pod článkom Tereza.

"Ďakujeme za motiváciu, budeme pokračovať a nevzdáme sa svojho sna. Určite nie teraz, keď nás ľudia tak milo prekvapili,“ hovorí Jozef Bulla.

Majitelia Hotela Zerrenpach medzičasom vybudovali vo svojich priestoroch fitnness centrum a do zimnej sezóny by mal pribudnúť aj wellness. Je to ale závislé na tom, či hotelierom schváli niektorá banka úver, keďže si všetko financujú len po vlastnej línii prostredníctvom úverov a bez nenávratných príspevkov od EÚ.

Chceme sa vám poďakovať

Dvojica hotelierov uvažovala, ako vyjadriť za pozitívne reakcie svoju vďačnosť. Netrvalo dlho, kým dostali špeciálny nápad. "Chceme sa poďakovať všetkým, ktorý nám držia palce, ktorý nás akýmkoľvek spôsobom povzbudili. Ako poďakovanie máme pre vás jedno pozvanie,“ prezrádza Jozef.

O čo teda ide? "Chceme vás privítať na Osrblí a ukázať vám, ako sme starú ubytovňu zmenili na hotel, o ktorom sme dlho snívali. Preto všetkých pánov pozývame na vlastný domáci likérik z arónie a čučoriedok , ktorý od nás dostanete ako darček a pre slečny a dámy sme si pripravili skvelý nevšedný dezertík – roládu s fajnovou penou. Tú budete musieť uhádnuť, z čoho sa skladá, a to si myslím, že neuhádne žiadna z vás.“

Čo treba pre to spraviť? Stačí si u nás objednať ubytovanie a pri príchode nás informovať, že ste sa o nás dozvedeli z portálu Bystrica24.sk

Pre deti obrovskú palacinku

Juraj s Jozefom nezabudli ani rodiny s deťmi. "Pre maškrtné jazýčky pripravíme plnené palacinky, určite vám budú chutiť,“ hovoria s úsmevom na tvári. Ponuka platí špeciálne len pre čitateľov portálu Bystrica24.sk, ktorí si objednajú ubytovanie počas tejto jesennej sezóny.

"Naše úsilie má význam len vtedy, keď sú spokojní naši zákazníci. Keď si z pobytu u nás odnášajú krásne zážitky,“ hovoria o svojom poslaní majitelia. Preto sme zisťovali, aké možnosti ubytovania ponúkajú.

Víkendový pobyt na dvojlôžkovej izbe Classic si môžete zarezervovať už od 38 eur. Majitelia ponúkajú pre hostí v cene bezplatné raňajky, monitorované parkovisko či bezplatný vstup do posilňovne.

Rozprávkové výhľady z izieb

O tom že dvojica sa s interiérom hotela skutočne vyhrala, svedčia aj štýlové izby a apartmány, ktoré nájdete v našej fotogalérii. Jedna z hotelových izieb je zariadená v štýle starého dreva s kombináciou retro dekorácii. Niektoré z izieb sú orientované na sever a výhľad z nich ponúka rozprávkovú horskú scenériu Rudohoria so štítmi Nízkych Tatier. Iné ponúkajú krásnu prírodnú scenériu spolu s pohľadom na malebnú dedinku Osrblie

"Radi vás budeme sprevádzať naším hotelovým komplexom a o jeho príbehy určite núdza nebude Zažili sme toho viac než dosť!“ hovorí Juraj Vlček.

Ak chcete využiť špeciálne pozvanie majiteľov hotela Zerrenpach, obsadenosť hotela si môžete zistiť na telefónnom čísle 0903/201 778 a­lebo vyplniť nezáväznú online rezerváciu na ich webstránke. Pri komunikácii s personálnom hotela nezabudnite uviesť názov nášho portálu Bystrica24.sk, aby ste si mohli vychutnať bezplatné pozvanie na likérik, palacinky alebo koláče z ponuky hotela.

Kuchyňu ako aj vynovené priestory hotela a rozprávkové izby si môžete pozrieť v našej fotogalérii!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Dvojica hotelierov sa ľuďom rozhodla štedro odvďačiť
42
Galéria
Zdroj: Archív Hotel Zerrenpach
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM