han Rôzne

POZRITE sa tú nádheru! Námestie SNP sa už pýši 18-metrovým smrekom z Tajova, VIDEO a FOTO

Banskobystrické Námestie SNP už zdobí hlavný symbol Vianoc, ktorým je zhruba 18 metrov vysoký smrek obyčajný z blízkej obce Tajov.

Ilustračný obrázok k článku POZRITE sa tú nádheru! Námestie SNP sa už pýši 18-metrovým smrekom z Tajova, VIDEO a FOTO
5
Galéria

Banskobystrické Námestie SNP už zdobí hlavný symbol Vianoc, ktorým je zhruba 18 metrov vysoký smrek obyčajný z blízkej obce Tajov. Pracovníci záhradníckych a rekreačných služieb ho v utorok ráno vyrúbali a osadili v historickom centre mesta. Informovala o tom samospráva.

Stromček aj výzdoba

Páči sa vám nová dominanta bystrického námestia? Vyjadriť sa môžete v ankete pod textom.

V týchto dňoch sa začína aj s inštalovaním výzdoby v meste. Okrem vianočného stromčeka ju bude tvoriť aj skupina lesných zvieratiek, ozdobená fontána, osvetlenie na stožiaroch verejného osvetlenia a vysvietené aleje stromov.

Trhy v plnom rozsahu

Ako je už v meste pod Urpínom zvykom, vianočná dominanta námestia zažiari v plnej kráse na Mikuláša (6. 12.). Stánky s občerstvením budú otvorené od 1. do 26. decembra, každý deň v čase od 11.00 do 23.45 hod. Stánky s remeselnými výrobkami a rôznym vianočným sortimentom pribudnú od 6. decembra a denne budú otvorené od 9.00 do 20.00 hod. až do 22. decembra.

„Po dvojročnej pauze si budeme môcť užiť spoločne atmosféru vianočných trhov v plnom rozsahu. Ďakujem všetkým, ktorí sa s plným nasadením pustili do organizácie. Sú to odborné útvary mesta, ale i rôzne organizácie, podniky, inštitúcie, účinkujúci a mnohí iní,“ konštatoval primátor Ján Nosko.

Páči sa vám nová dominanta bystrického námestia?

Áno 62.6%
Nie 18.2%
Zdroj: Facebook
V OBRAZOCH: Bystrické námestie zdobí nový vianočný stromček
5
Galéria

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM