Jakub Forgács Krimi

Polícia prehovorila o nehode na Námestí Ľudovíta Štúra: Čo sa udialo pri McDonalde? FOTO

Počas nehody došlo podľa slov polície k poškodeniu niekoľkých vozidiel. Vodička bola z miesta prevezená na ošetrenie do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prehovorila o nehode na Námestí Ľudovíta Štúra: Čo sa udialo pri McDonalde? FOTO
11
Galéria

Dopravná nehoda sa stala v utorok popoludní na Námestí Ľudovíta Štúra v Banskej Bystrici. Informácie o nehode poskytli krajskí policajti na svojej oficiálnej facebookobej stránke.

„Vodička (59) prešla umývacou linkou, ktorá je pri čerpacej, vyšla z linky von, a to priamo cez trávnatý porast a následne cez cestu na parkovisko reštaurácie oproti umývacej linky,“ uviedli muži zákona.

„Počas nehody došlo k poškodeniu ďalších vozidiel, ktoré boli v tom čase zaparkované v blízkosti reštaurácie. Vodička narazila aj do nosiča zástavy, ktorý vytrhla z ukotvenia a následne predným nárazníkom prerazila ohradenie cesty a narazila do steny budovy reštaurácie. Vytrhnutým nosičom vlajky bolo poškodené ďalšie zaparkované vozidlo,“ pokračovali policajti.

„Po nehode prišla vodičke poskytnúť pomoc ako prvá naša kolegyňa, ktorá sa tam nachádzala v čase svojho voľna so svojou maloletou dcérkou. Následne bola žena z miesta prevezená na ošetrenie do nemocnice. Nikto iný sa pri nehode našťastie nezranil,“ uviedli ďalej muži zákona so slovami, že alkohol u vodičky zistený nebol. Čo bolo príčinou tejto nehody je v štádiu objasňovania.

„Čo nás však trošku mrzí je prístup ľudí, ktorí sa celej udalosti iba prizerali a jediné, čo ich v tej chvíli napadlo, bolo vytiahnuť mobilný telefón a situáciu si natáčať. V takýchto prípadoch by bolo ľudskejšie ponúknuť pomocnú ruku tým, ktorých situácia zasiahla,“ dodávajú policajti.

V priloženej fotogalérii nájdete zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Zábery z miesta nehody na Námestí Ľudovíta Štúra
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM