Jakub Forgács Krimi

Mladá Bystričanka je už niekoľko dní nezvestná. Máriu naposledy videli na Fončorde

Podľa slov polície je hľadaná žena asi 160 cm vysoká, plnoštíhlej postavy, má tmavé vlasy dlhé asi 20 cm s ofinou – strihané na tzv. páža.

Ilustračný obrázok k článku Mladá Bystričanka je už niekoľko dní nezvestná. Máriu naposledy videli na Fončorde
2
Galéria

Polícia v Banskej Bystrici prosí občanov o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej Márii Brnovej (24) z Banskej Bystrice. Informovali o tom muži zákona na svojej oficiálnej krajskej facebookovej stránke.

„Nezvestná mladá žena ešte v utorok (8.10.) krátko popoludní svojvoľne opustila Domov dôchodcov a domov sociálnych služieb Senium v Banskej Bystrici, ktorý je na Jilemnického ulici v Banskej Bystrici. Od tejto doby nepodáva o sebe žiadane správy a zdržiava sa na neznámom mieste,“ píšu policajti.

Podľa slov polície je asi 160 cm vysoká, plnoštíhlej postavy, má tmavé vlasy dlhé asi 20 cm s ofinou – strihané na tzv. páža. Oblečenú mala tmavohnedú vetrovku s kapucňou siahajúcou po kolená a viacfarebné legíny.

Polícia sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej žene. „Akékoľvek informácie, ktoré by mohli napomôcť k jej vypátraniu prosím oznámte na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na známom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky polície Banskobystrického kraja na sociálnej sieti Facebook,“ dodávajú muži zákona.

V priloženej galérii nájdete foto hľadanej Bystričanky!

Polícia pátra po nezvestnej Bystričanke Márii Brnovej
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM