Jakub Forgács Rôzne

Plesovú sezónu si naplno užijeme aj v Bystrici a okolí: Kde môžete zažiť Patejdla a kde sa prezliecť za celebritu?

Vianoce sú za nami a pred nami dlho očakávaná plesová sezóna. Príležitosť na kúpu novej róby budú mať aj dámy v našom regióne. Zisťovali sme, kde sa v Banskej Bystrici a okolí bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesovú sezónu si naplno užijeme aj v Bystrici a okolí: Kde môžete zažiť Patejdla a kde sa prezliecť za celebritu?
Zdroj: TASR

VEĽKÝ KÚPEĽNÝ PLES

V sobotu 9. januára o 19:00 sa pripravuje v Kúpelnom dome Poľana v Kúpeľoch Brusno Veľký kúpeľný ples. Hosťami na ňom budú známe mená ako Vašo Patejdl, Kristína, Karin Majtánová, Olšiakovci, Natália Glosíková a Matej Chren. Užiť si ho budete môcť za 99 eur.

VIII. STAROHORSKÝ PLES

V neďalekých Starých Horách sa v sobotu 9. januára o 19:00 bude v Kultúrnom dome konať už VIII. Starohorský ples. Za vstupné 25 eur bude pre plesajúcich pripravený prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, káva, zákusky, nealko, 1/2 litra vína, kapustnica a program. Počas celého plesu vás bude zabávať skupina Trio Excellence. Hosťom večera je Peter Stašák.

PLES V PODKONICIACH

Plesová sezóna neobíde ani dedinku Podkonice, kde sa v sobotu 9. januára o 19:00 v Kultúrnom dome tiež uskutoční ples. V cene 30 eur je zahrnutý prípitok, večera, káva, minerálka, dezert a švédske stoly. Nebude chýbať ani program s kapelou ± 83, DJom Igorom Duschekom, tombolou a prekvapením večera.

PLES MESTA BANSKÁ BYSTRICA

Mesto Banská Bystrica sa rozhodlo obnoviť tradíciu a po rokoch sa môžu Banskobystričania opäť tešiť na mestský ples. Konať sa bude v piatok 15. januára o 19:00 v Hoteli Lux. V rámci programu sa predstavia Zuzana Smatanová – šesťnásobná zlatá slávica a Modern Talking Reloaded z Nemecka. Cena vstupenky je 70 eur.

PLES 2016

Plesanie neobíde ani Gymnázium Andreja Sládkoviča. V jeho spoločenskej sále v sobotu 16. januára prebehne Ples 2016. V programe nebudú chýbať Gizela Oňová, Kapela ±83, DJ Igor Duschek, tombola a prekvapenie. V cene 30 eur je zahrnutý prípitok, večera, káva, minerálka, víno, dezert a švédske stoly.

9. SPOLOČENSKÝ PLES

V Kultúrnom dome Hrochoť sa v sobotu 16. januára o 19:00 uskutoční už 9. Spoločenský ples. V cene 22 eur je zahrnutý prípitok, večera, múčnik a káva. Do tanca plesajúcim zahrá hudobná skupina Sendrejovci a o kultúrny program sa postará Folklórny súbor Urpín.

DEVÄTNÁSTY REPREZENTAČNÝ PLES

Vytancovať sa budete môcť prísť aj na Devätnásty reprezentačný ples Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici pre rodičov, absolventov a priateľov školy. Uskutoční sa v piatok 22. januára o 18:00 v Hoteli Lux.

DONOVALSKÝ BÁL „ŽIARA HVIEZD“

Plesať môžete aj v Grand restaurant v Residence hoteli and clube na Donovaloch. V sobotu 23. januára tu odštartuje Donovalský bál – Žiara Hviezd. Zabavíte sa za sprievodu hudobníkov, Marcely Molnárovej, tanečných a speváckych vystúpení, gurmánskej večere a polnočného prekvapenia.

ŠKOLSKÝ PLES GYMNÁZIA ANDREJA SLÁDKOVIČA

V piatok 29. januára o 18:00 sa v spoločenskej sále GAS uskutoční Školský ples Gymnázia Andreja Sládkoviča pre rodičov, absolventov a priateľov školy. Cena lístka je 30 eur.

XIV. UNIVERZITNÝ BÁL 2016

Na v poradí už 14. Univerzitný bál sa môžete tešiť aj v piatok 29. januára o 19:00. Vychutnať si plesanie v Hoteli Lux môžete za 39 eur. V programe sa predstavia Sisa Sklovská, Richard Rikkon & Berco Balogh All Star Band, Natália Hatalová a Roman Juraško.

CELEBRITY PARTY

V sobotu 6. februára sa v Hoteli Kaskády v Sielnici uskutoční Celebrity party. Prezlečte sa za celebritu a zabavte sa spolu so svojimi priateľmi na skvelej party, kde vám do tanca bude hrať kapela Queenie. Za 69 eur je pre vás pripravená večera, zábavný program, polnočný bufet, degustácia vín a tombola.

FAŠIANGOVÝ VEČIEROK

Obec Slovenská Ľupča organizuje v sobotu 6. februára o o 19:00 v budove MKS Fašiangový večierok. Vstupné je 15 eur, v cene je prípitok, večera, káva, víno a polnočná kapustnica.

3. REPREZENTAČNÝ PLES FOLKLÓRNEHO SÚBORU BYSTRINA

Ani folkloristi nevynechajú plesovú sezónu. Tretí reprezentačný ples folklórneho súboru Bystrina sa chystá na sobotu 13. februára v sále na Hornej ulici. Medzi účinkujúcimi sú Fáber Dance School. ĽH Temperament Cimbal Orchestra, DJ Miroslav Lalík a hosť večera – akordeónový virtuóz Michal Červienka.

2. BENEFIČNÝ PLES MAČIEK ZVOLEN 2016

Ak máte radi štvornohých chlpáčov a radi by ste im pomohli, v sobotu 13. februára môžete v Hoteli Palace – Sliač kúpele navštíviť aj Druhý benefičný ples Mačiek Zvolen. Cena vstupenky je 22 eur a zahŕňa milé uvítanie, prípitok, večeru (myslelo sa aj na vegetariánov), živú hudbu, DJ, tombolu, polnočnú kapustnicu a zábavu až do rána. K dispozícii bude aj bar s nápojmi za ľudové ceny.

Zoznam plesov budeme priebežne aktualizovať. Ak o nejakých v našom regióne viete, môžete nám o nich napísať na adresu: forgacs@global24.sk

Čítajte tiež:

Čo zaujímavé sa chystá v Bystrici počas januára? 10 podujatí, o ktorých by ste mali vedieť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM