Jakub Forgács Správy Samospráva

Participatívny rozpočet sa blíži do finále: Týchto 17 projektov sa uchádza o priazeň Bystričanov

Nápady Bystričanov sú spísané a už o pár dní sa spustí hlasovanie. O akých projektoch sa bude rozhodovať tento rok?

Ilustračný obrázok k článku Participatívny rozpočet sa blíži do finále: Týchto 17 projektov sa uchádza o priazeň Bystričanov
6
Galéria
Zdroj: archív Gabriela Antala

Už vo štvrtok 28. marca o 17:00 prebehne na Mestskom úrade Druhé diskusné fórum participatívneho rozpočtu pre Banskú Bystricu, na ktorom sa vám predstavia projektové návrhy pre rok 2019. O týchto projektoch budete môcť už na tomto fóre hlasovať a rozhodnúť tak o tom, ktoré z nich bude naše mesto realizovať z čiastky 40 000 eur, vyčlenenej na tento účel (pozn. red.: maximálna suma na jeden projekt je 10 000 eur).

Hlasovanie bude pokračovať aj nasledujúcich 15 pracovných dní, až do 18. apríla na klientskom centre, počas stránkových hodín. Zúčastniť sa ho budú môcť Bystričania starší ako 15 rokov (s trvalým aj prechodným bydliskom v Banskej Bystrici), ale aj študenti, ktorí tu študujú (pozn. red.: s dokladom o štúdiu – potvrdenie o návšteve školy, ISIC, index).

Krátke anotácie projektových návrhov participatívneho rozpočtu pre Banskú Bystricu si môžete pozrieť aj v priloženej fotogalérii!

Foto: ilustračné

Krátke anotácie projektových návrhov PR BB 2019
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM