Jakub Forgács Krimi

Opitý vodič v Bystrici prerazil múr domu: Zranenému neposkytol pomoc, FOTO

Pri prejazde zákruty v križovatke zišiel podľa slov polície s vozidlom mimo vozovku, prerazil oplotenie rodinného domu a následne narazil do múru domu, ktorý prerazil. To však nebolo všetko...

Ilustračný obrázok k článku Opitý vodič v Bystrici prerazil múr domu: Zranenému neposkytol pomoc, FOTO
4
Galéria

Polícia v Banskej Bystrici vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej vodič osobného auta spôsobil poškodenej rodine poriadnu škodu a starosti. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke.

Dopravná nehoda sa stala v utorok ráno v Banskej Bystrici. „29-ročný vodič viedol vozidlo v smere od Suchého vrchu k Jarnej ulici, pri prejazde pravotočivej zákruty v križovatke zišiel s vozidlom mimo vozovku, prerazil oplotenie rodinného domu a následne narazil do múru domu, ktorý prerazil,“ konkretizovali muži zákona.

„Pri dopravnej nehode sa zranil spolujazdec, ale vodič auta po nehode na mieste nezotrval, neposkytol osobe, ktorá pri nehode utrpela ujmu na zdraví potrebnú pomoc a z miesta dopravnej nehody odišiel,“ píšu policajti.

Následne bol policajnou hliadkou vypátraný na Sládkovičovej ulici a v sprievode polície sa vrátil na miesto dopravnej nehody. „Pri dychovej skúške mu namerali 0,78 mg alkoholu, čo je v prepočte 1,63 promile,“ uviedli muži zákona so slovami, že škoda, ktorá pri nehode vznikla, je odhadnutá na desiatky tisíc eur.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu neposkytnutia pomoci a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Opitý vodič autom narazil do rodinného domu v Bystrici
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM