Jakub Forgács Rôzne Správy

Potešte svojho štvornohého miláčika: Psie veci dostanú druhú šancu na VÝMENNÍKU

Už onedlho budete môcť vymeniť nevyužité a funkčné psie doplnky, oblečenie, granule, pamlsky, hračky, obojky, vodítka či knihy s ďalšími psíčkarmi.

Ilustračný obrázok k článku Potešte svojho štvornohého miláčika: Psie veci dostanú druhú šancu na VÝMENNÍKU
17
Galéria
Zdroj: Lokiho psia škola

Možno aj vy máte doma psie veci, ktoré s vaším štvornohým miláčikom už nevyužívate, či už z dôvodu, že z toho vyrástol alebo vám nesadli. Ak už danú vec nepotrebujete a je vám ľúto ju vyhodiť, môže poslúžiť druhým.

Psí výmenník

V nedeľu 28. apríla sa od 10.00 do 14.00 hod. v priestoroch Lokiho psej školy na Hviezdoslavovej 22 vo Zvolene uskutoční Psí výmenník.

„Doneste k nám veci, ktoré sú ešte v použiteľnom stave, funkčné, pekné, no už ich nepoužívate a odneste si také, ktoré pre svojho psíka reálne využijete,“ pozýva Lokiho psia škola, ktorá akciu organizuje. Za prinesené veci si tak budete môcť zobrať iné v približne rovnakej hodnote.

Čo môžete priniesť?

Priniesť môžete obojky, vodítka, stopovačky, postroje, oblečenie, šatky, čokoľvek zo psieho šatníka, nevhodné krmivo (ešte v záručnej dobe), pamlsky, ktoré tvojmu psíkovi nesadli, konzervy, knihy o psoch, hračky a iné (čokoľvek čo súvisí so psami).

„Veci, ktoré si nenájdu svojich nových majiteľov, odovzdáme do vybraného útulku. Takisto môžete doniesť produkty a veci priamo pre útulok – bude preň vyhradené špeciálne miesto, kam môžete nosiť veci konkrétne pre psíčky do útulku,“ dodávajú organizátori, ktorí zároveň budú na mieste za dobrovoľný príspevok predávať napečené pamlsky a výťažok z neho opäť pomôže útulku..

Zábery z prvej akcie, ktorá sa konala zožala úspech ešte v decembri, si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Psí výmenník
17
Galéria
Zdroj: Lokiho psia škola
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM