Eva Drugdová Kultúra

FOTO: Pod Pustým hradom bolo veselo. Celým námestím sa niesli muzikálové hity

V poradí tretie nedeľné korzo oživilo zvolenské námestie kultúrou. Speváci pobavili rozsiahle publikum, ktoré tvorili naozaj všetky vekové skupiny. My sme boli pri tom!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pod Pustým hradom bolo veselo. Celým námestím sa niesli muzikálové hity
17
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Júnové nedeľné korzá si Zvolenčania jednoznačne obľúbili a na námestí bolo rušno aj počas toho tretieho. Nechýbali všetky vekové kategórie, pričom si každý našiel to svoje. Niektorí popíjali pivko na terasách a vychutnávali si hudbu, ktorá sa niesla celým námestím. Rodičia zase behali za svojimi deťmi. Tie sa totiž hrali v obľúbenej Fun zóne či na ihrisku šikovnejší čarovali s farbami v tvorivých dielňach. No a mnohí sa len nechávali unášať programom a úžasnými muzikálovými hitmi, ktoré zneli z hlavného pódia.

Muzikálový večer

Po psíčkarskom a športovom korze totiž prišiel na rad hudobný nedeľný večer. Ten úzko súvisel s 10. ročníkom Muzikálového festivalu Jozefa Bednárika v Brusne a diváci si teda mohli vychutnať úžasné spevácke výkony a najznámejšie muzikálové hity. Na začiatku sa predstavili víťazky súťaže Muzikálový talent a neskôr sa v muzikálovej kaviarni stretli známe osobnosti.

Nechýbal medzi nimi Dárius Kočí, Tomáš Majláth, ale ani Natália Hatalová, ktorá sa zvolenského korza zúčastnila už aj minulý rok. Veľký ohlas zožala aj temperamentná Marcela Molnárová či Štefan Skrúcaný, ktorý nám známym muzikálovým hitom pripomenul Michala Dočolomanského.

Počas korza sa tiež blahoželalo dlhoročnému hercovi DJGT Zvolen Vladimírovi Rohoňovi, ktorý nedávno oslávil svoje životné jubileum. Večer sa však ešte zďaleka nekončil a na záver prišiel dezert v podobe ďalších filmových, divadelných a muzikálových hitov.

Ak ste v nedeľu podvečer na zvolenskom námestí neboli, nenechajte si rozhodne ujsť posledné nedeľné korzo, ktoré je naplánované na budúcu nedeľu 25. júna. Pódium bude patriť galakoncertu PinkHarmony, no predstavia sa vám aj šikovné umelkyne so svojou ručnou prácou.

V priloženej galérii si môžete pozrieť, ako to vyzeralo na zvolenskom námestí počas nedeľného korza!

V OBRAZOCH: Zvolenské nedeľné korzo v znamení muzikálov
17
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM