Barbara Dallosová Futbal

Žiarske talenty zaujali trénerov slovenskej reprezentácie: Urgela a Pivarči budú hviezdiť v Poľsku!

Samuel Urgela a Adrián Pivarči. To sú naše dve futbalové pýchy, ktoré si všimli už aj reprezentační tréneri SR. Dnes už majú chalani svoju prvú reprezentačnú pozvánku.

Ilustračný obrázok k článku Žiarske talenty zaujali trénerov slovenskej reprezentácie: Urgela a Pivarči budú hviezdiť v Poľsku!
Zdroj: Dnes24.sk

Zabojujú na medzištátnom zápase

Úspech dvoch mladých hráčov je ďalšou skvelou vizitkou práce s mládežou v klube FK Pohronie. Slovenský futbalový zväz akceptoval ponuku Poľského futbalového zväzu odohrať medzištátny dvojzápas Poľsko – Slovensko vo vekovej kategórií U12 a U13 v termíne 15. – 18. 11. 2014 v poľskom meste Wroclaw v rámci prípravného zápasu dospelých Poľsko – Švajčiarsko. Do nominácie hlavného trénera U12 Petra Szénaya sa dostali aj naši dvaja žiarski odchovanci Samuel Urgela a Adrián Pivarči.

205 gólový strelec a defenzívny pilier tímu

Samuel Urgela je z U12-ky je stredopoliar, pravák s výbornou technikou, kapitán, líder tímu a tvorca hry, ktorý v minulej sezóne 2013/2014 strelil neuveriteľných 205 gólov. Aj v novej sezóne (2014/2015) vedie tabuľku strelcov s 57 strelený­mi gólmi.

Ako jeho šikovný kolega, aj Adrián Pivarči je pravák. Zastáva úlohu stredného obrancu. Je defenzívnym pilierom tímu s konštantnou výkonnosťou, dôrazný v osobných súbojoch. Adrián je výrazný tiež svojou dobrou kopacou technikou a prehľadom v hre.

,,Obidvaja hráči si to určite zaslúžia, pretože reprezentační tréneri si ich vybrali po ich kvalitných výkonoch a v našom tíme sú nositeľmi kvality od začiatku jeho budovania. Verím, že ponúknutú príležitosť využijú a budú nás vzorne v Poľsku reprezentovať," reaguje na úspech svojich zverencov tréner Rastislav Urgela.

Šikovní Žiarčania zaujali trénerov slovenskej reprezentácie
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM