Jakub Forgács Rôzne Správy

Revúčania, nehanbite sa priznať: Hľadá sa najkrajšia záhrada, predzáhradka, balkón či terasa

Robí vám radosť, keď máte krásne rozkvitnutú záhradku, predzáhradku alebo balkón? V tom prípade sa o svoju radosť podeľte!

Ilustračný obrázok k článku Revúčania, nehanbite sa priznať: Hľadá sa najkrajšia záhrada, predzáhradka, balkón či terasa
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Revúca vyhlasuje súťaž o najkrajšiu záhradu, predzáhradku, balkón či terasu, ktorá je určená pre obyvateľov mesta Revúca, ktorí bývajú v rodinných a bytových domoch na území mesta. Informuje o tom mesto na svojom oficiálnom webe.

„Cieľom súťaže je podporiť obyvateľov podieľajúcich sa na estetizácii záhradiek, predzáhradiek či balkónov, vďaka čomu prispievajú k celkovému zveľaďovaniu nášho mesta. Zámerom súťaže je tiež spestriť chvíle pre tých, ktorí kvôli súčasnej neľahkej situácii museli zostať doma a aj takouto cestou ich motivovať k aktívnemu využívaniu svojho času v domácom prostredí,“ píše sa na stránke.

Súťaž bude rozdelená do dvoch kategórií:

  • súkromné balkóny a okná v bytových domoch
  • súkromné záhrady, predzáhradky, balkóny či terasy v rodinných domoch, prípadne chatách

Ako sa uvádza na webe, podmienkou účasti v súťaži je zaslanie min. 2 a max. 5 fotografií svojho rozkvitnutého balkóna, okna, terasy, predzáhradky alebo záhradky, o ktorú sa daný obyvateľ mesta Revúca osobne stará. Svoje fotografie môžete zasielať na e-mail: msu@revuca.sk do 30. júna 2020. Do správy nezabudnite pripísať svoje kontaktné informácie.

„Troch víťazov z každej kategórie odmeníme poukážkami na nákup záhradkárskeho materiálu podľa vlastného výberu,“ dodáva mesto.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM