Jakub Forgács Správy Samospráva

Máte nevyrovnané účty? Pokladňa revúckeho mestského úradu je opäť otvorená

Dajte si pozor, z dôvodu personálnych možností sa stránkové hodiny Referátu overovania podpisov a Referátu pokladne zjednotili iba na tri dni.

Ilustračný obrázok k článku Máte nevyrovnané účty? Pokladňa revúckeho mestského úradu je opäť otvorená
Zdroj: TASR/František Iván

Mestský úrad v Revúcej je pre verejnosť z dôvodu zákazu vychádzania aj naďalej zatvorený do odvolania. „Stránkové hodiny úradu sa napriek tomu nezrušili, zamestnanci všetkých oddelení sú k dispozícii na telefónnych číslach alebo mailových adresách uvedených na stránke mesta,“ na svojej facebookovej stránke o tom informovalo Mesto Revúca.

„Avšak tak ako úrad na základe požiadavky občanov sprístupnil overovanie podpisov, tak bude občanom mesta k dispozícii aj Referát pokladne,“ uvádza mesto.

Mestský úrad však naďalej vyzýva občanov, ktorí majú možnosť, aby svoje platby realizovali radšej prevodom na účet, pričom pri úhrade miestnych daní a poplatkov bankovým prevodom je potrebné uviesť variabilný symbol, ktorý je na rozhodnutí o vyrubení dane alebo poplatku, kde je vyznačené aj číslo účtu.

Ako upozorňuje mesto, z dôvodu personálnych možností sa stránkové hodiny Referátu overovania podpisov a Referátu pokladne zjednotili na tieto dni a časy:

  • Pondelok: 7.30 – 15.30 hod.
  • Utorok: 7.30 – 15.30 hod.
  • Piatok: 7.30 – 14.30 hod.
  • Obedňajšia prestávka: 11.30 – 12.00

Každý referát má prístup z okna, zboku budovy úradu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM