Správy

Obľúbená REKREAČNÁ oblasť sa chystá na sezónu: CENNÍK sa nemenil, za čo však ZAPLATÍTE?

V rámci príprav na letnú sezónu sa na Kurinci v uplynulých týždňoch realizovala údržba areálu. Tá spočívala v kosení či napúšťaní a čistení bazénov.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená REKREAČNÁ oblasť sa chystá na sezónu: CENNÍK sa nemenil, za čo však ZAPLATÍTE?
Zdroj: TASR

V rekreačnej oblasti Kurinec – Zelená voda v Rimavskej Sobote vrcholia prípravy na tohtoročnú letnú sezónu. V areáli bude aj počas leta pokračovať výstavba nového bazéna s vlnobitím, prinesie i mierne obmedzenia. Pre TASR to uviedol vedúci športových a rekreačných zariadení Technických služieb mesta Rimavská Sobota Ján Halaj.

Údržba areálu

V rámci príprav na letnú sezónu sa na Kurinci v uplynulých týždňoch realizovala údržba areálu. Tá spočívala v kosení či napúšťaní a čistení bazénov, v týchto dňoch hygienici vykonávajú rozbory vody. Sezóna v rekreačnej oblasti, ktorú podľa Halaja vlani navštívilo približne 80-tisíc ľudí, odštartuje otvorením areálu 15. júna.

Počas letných mesiacov bude na Kurinci čiastočne pokračovať aj výstavba nového bazéna s vlnobitím. Práce na projekte za takmer 1,8 milióna eur odštartovali na jar, bazén by mal byť dokončený budúci rok. „Bude trochu obmedzený kemp a jedno volejbalové ihrisko, keďže tam stavenisko trochu zasahuje,“ skonštatoval Halaj. Ako dodal, počas leta bude stavenisko ohradené a práce budú pokračovať bez prítomnosti ťažkých mechanizmov.

Viac o cenníku a o tom, za čo budú návštevníci musieť platiť, sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM