Jakub Forgács Šport

MAJSTER sveta v UNIFORME: Policajt Pavol svojou SILOU vzbudzuje rešpekt, FOTO

Okrem toho je Pavol Slíž držiteľom troch slovenských rekordov vo váhe do 83 kg a to v drepe (320 kg), v mŕtvom ťahu (290 kg) i celkovo v trojboji (775 kg).

Ilustračný obrázok k článku MAJSTER sveta v UNIFORME: Policajt Pavol svojou SILOU vzbudzuje rešpekt, FOTO
8
Galéria

Pavol Slíž, dlhoročný policajt z odboru kriminálnej polície v Rimavskej Sobote a súčasne majster sveta v silovom trojboji, v stredu oslavuje významné životné jubileum – okrúhlu 50-ku. Informovali o tom banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Držiteľ rekordov

„Deti jeho kolegov ho nevolajú inak, ako „silák Slíž“ a je to veru výstižné oslovenie… Pavol je držiteľom troch slovenských rekordov vo váhe do 83 kg a to v drepe (320 kg), v mŕtvom ťahu (290 kg) i celkovo v trojboji (775 kg),“ uviedli muži zákona so slovami, že jeho zbierka majstrovských titulov je pozoruhodná – majstrovské tituly získal medzi dorastencami, mužmi i v kategórii masters (nad 40 rokov).

Medzi najvýznamnejšie ocenenia patria okrem viacerých titulov majstra Slovenska a troch titulov majstra Európy aj bronz z majstrovstiev sveta a v roku 2014 sa stal majstrom sveta v kategórii masters.

Hoci Pavol už aktívne nepreteká, stále je držiteľom troch slovenských rekordov vo váhe do 83 kg a to v drepe (320 kg), v mŕtvom ťahu (290 kg) i celkovo v trojboji (775 kg) a môže ísť príkladom svojim mladším kolegom. „Paľko – k tvojmu životnému jubileu prajeme len to najlepšie v osobnom aj pracovnom živote a hlavne veľa zdravíčka,“ dodali jeho kolegovia a my sa ku gratulácii pripájame.

Zábery Pavlových výkonov si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Policajt Pavol je majstrom sveta v silovom trojboji
8
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM