Jakub Forgács Krimi

Hrozivý ÚTOK v nákupnom centre: Dvojica udierala muža, pustila sa aj do SBS-kára, FOTO

V prípade jedného z obvinených ide o muža, ktorý už bol v minulosti niekoľkokrát súdne trestaný.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivý ÚTOK v nákupnom centre: Dvojica udierala muža, pustila sa aj do SBS-kára, FOTO
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Polícia v Lučenci vyšetruje prípad trestného činu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva. V prípade boli obvinení dvaja Lučenčania, 35-ročný G. B. a 38-ročný M. H. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Útok v nákupnom centre

„Vo štvrtok (2.2.) v podvečerných hodinách došlo v Lučenci na Námestní republiky k fyzickému napadnutiu 32-ročného muža. V čase napadnutia bol muž na prechádzke so psom, ktorého mal na vôdzke. Najprv jeden z obvinených mužov hodil do poškodeného plechovku od piva, po čom poškodený prešiel pre vchod obchodného centra, kde sa nachádzalo viac ľudí,“ uviedli muži zákona so slovami, že následne obidvaja obvinení išli za ním a poškodeného obaja fyzicky napadli.

„32-ročného muža niekoľkokrát, opakovane udierali do oblasti hlavy a tváre,“ spomenuli.

Napadli aj SBS-kára

„Zo strany obvinených došlo aj k fyzickému útoku voči pracovníkovi SBS služby z obchodného centra, ktorý na incident reagoval a rozhodol sa 32-ročnému mužovi pomôcť. Pracovníka bezpečnostnej služby taktiež jeden z obvinených udrel päsťou do tváre. Našťastie ani jeden z poškodených mužov neutrpel zranenie, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie,“ pokračovali policajti.

Polícia útočníkov zadržala. Vec je riešená v tzv. superrýchlom konaní. „V prípade jedného z obvinených (35-ročný G.B.) ide o muža, ktorý už bol v minulosti niekoľkokrát súdne trestaný, prevažne za majetkovú trestnú činnosť,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM