Jakub Forgács Rôzne Správy

Po celom Slovensku KALAMITA a v Bystrici? Cyklista na ceste ľudí pobavil aj nazlostil, FOTO

Silné sneženie zasiahlo v piatok veľkú časť našej krajiny. Hoci autá mali podvečer problém prejsť aj po meste, vodičov prekvapil cyklista.

Ilustračný obrázok k článku Po celom Slovensku KALAMITA a v Bystrici? Cyklista na ceste ľudí pobavil aj nazlostil, FOTO
29
Galéria
Foto: Augustín Šušel

Aj mesto pod Urpínom sa v piatok večer odelo do bielej. Bystricu doslova zasypal sneh a narobil nemalé problémy na cestách v meste aj v okolí. Napriek tomu sa našiel aj človek, čo sa do takéhoto počasia vybral na bicykli.

Nečakaný jazdec

Augustín zachytil jazdca na dvoch kolesách v piatok večer, ako smeroval hore Tajovského ulicou k Lidlu. K fotke, ktorú zverejnil v známej skupine Dopravný servis Banskobystrický kraj, s nadhľadom poznamenal: „Cesty začínajú byť zjazdné aj na bajku.“

Rozpútal tým vlnu reakcií. Kým niektorí vodiči netajili rozhorčene a na tento nápad a samotného cyklistu nadávali či ho označovali za „pacienta“, ktorý hazarduje so životom, iní vtipkovali.

Humorné reakcie

„Má reťaz,“ napísala Dominika. „Alebo nasr**é v hlave,“ reagoval Patrik. Pridal sa aj Július: „Dúfam, že má zimné gumce.“ „Drapake nahodiu,“ doplnil jeho slová Janči. Ďalší Július sa snažil konverzáciu upokojiť: „Však má 4×4, tak neviem prečo toľko emócií.“ Všetko zaklincovala Diana: „Ten ide driftom, či čo sa to odráža nohou?“

A čo si myslíte vy, je podľa vás v poriadku, vybrať sa v takom počasí na bicykel? Vyjadriť sa môžete v ankete pod textom.

V priloženej fotogalérii nájdete aj zábery zasneženej Banskej Bystrice.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Je podľa vás v poriadku, vybrať sa v takom počasí na bicykel?

Áno 27.6%
Nie 59.1%

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Mesto pod Urpínom zasypal sneh
29
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM