Jakub Forgács Správy

V areáli NEMOCNICE vyrástli dočasné STAVBY: Na čo budú slúžiť po skolaudovaní? FOTO

Búracie práce sa podľa slov nemocnice postupne začnú po úplnom presťahovaní všetkých priestorov do nových náhradných priestorov približne v polovici septembra.

Ilustračný obrázok k článku V areáli NEMOCNICE vyrástli dočasné STAVBY: Na čo budú slúžiť po skolaudovaní? FOTO
6
Galéria

Minulý týždeň začalo kolaudačné konanie ku prebratiu viacerých dočasných stavieb v areáli Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica a v jej blízkom okolí. Nemocnica o tom informovala na sociálnej sieti so slovami, že tieto objekty budú počas výstavby novej nemocnice nahrádzať prevádzky, ktoré sa budú čoskoro búrať.

Čakanie na kolaudáciu

„Pevne veríme, že sme si spolu so Zhotoviteľom svedomito splnili všetky povinnosti a v krátkom čase môžeme očakávať kolaudačné rozhodnutie,“ píše nemocnica.

Kolaudačným konaním prechádzajú podľa jej slov nové gastro prevádzky – jedna bude slúžiť ako stravovacia prevádzka pre zamestnancov a druhá ako výdajňa liečebnej výživy pre hospitalizovaných pacientov. Kolaudujú sa taktiež priestory pred Poliklinikou a v hospodárskom areáli, kam sa presťahuje časť administratívy, údržby, prevádzky a dielne.

„Búracie práce sa postupne začnú po úplnom presťahovaní všetkých priestorov do nových náhradných priestorov približne v polovici septembra. Veľmi sa tešíme, že sa nám darí dodržiavať stanovený časový harmonogram, a to aj vďaka skvelej spolupráci nášho tímu so Zhotoviteľom stavby,“ dodáva nemocnica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Kolaudačné konanie pre dočasné stavby v areáli bystrickej nemocnice
6
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM